Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #101 üzenetére
Pedig annyira nyilvanvalo. A karakter. Az irasi struktura. A "szerep". Szep lassan kitiltatta ulkesh/everman regjet, aztan jott paralakó, aki mar visszafogottabb, de ugyanolyan agymosasok es ferditesek mennek mint az elozo 2 reg alatt, csak nyilvan, buvartacsival ellentetben o mar tud mersekletet tartani, hogy ez a regje se vegezze a delete gomb alatt...
nade a lenyeg, regota nem erdemes se hinni neki, se reagalni ra...
-
janeszgol
félisten
válasz
Parallaxis #99 üzenetére
Ja, azonos felbontas. Igy ertem, koszi.
-
Parallaxis
addikt
válasz
janeszgol #98 üzenetére
miert lenne benne ugyan annyi led?
Mert azonos felbontás és pixelelrendezés esetén azonos a ledek száma, ezt semmiképpen nem befolyásolja a terület, ahol ezek eloszlanak.
Ekkor lesz foltos a kijelzo. Nem?
Nem lesz foltos, max. pixelesebb lesz a látott kép (kisebb DPI szám).
-
janeszgol
félisten
válasz
Parallaxis #96 üzenetére
En csak azt nem ertem, ha nagyobb a kijelzo (te peldadban meg igen csak nagyobb, 4.7 vs 5.5), akkor miert lenne benne ugyan annyi led? Ekkor lesz foltos a kijelzo. Nem?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #96 üzenetére
-
Parallaxis
addikt
Nyugi, a múltkori amoledes eszmefuttatása óta nulla a hitelessége.
Ez fordítva is igaz
Amikor pár okostojás megpróbálja elmagyarázni, hogy azonos mennyiségű, fogyasztású és fényerejű led nagyobb területen elosztva többet fogyaszt, mint kisebb területen, akkor el lehet gondolkodni, hogy kivel érdemes leállni vitázni
-
Parallaxis
addikt
A közel 20ezer!!! hozzászólásból kemény 73-ban van az újraindítás szó
Nem mondod.. A MA fórumán összesen 20 ezer hozzászólás van csak ???
Több százezer hozzászólás van itt és az XDA-n ami ezzel foglalkozik, de ez ne zavarjon össze téged.
De csak neked:
S7 Edge topic-ban újraindításról 235, wipe cache-ről 183 hozzászólás van, ami annak tekintetében, hogy hány S7 Edge tulaj van regisztrálva MA oldalán eléggé szép mennyiség. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #79 üzenetére
"Tudom, nem lassul az be, csak a fórumos kérdések zöme erre vonatkozik és a szabvány válasz, hogy indítsd újra,"
A közel 20ezer!!! hozzászólásból kemény 73-ban van az újraindítás szó, azoknak is talán a felében írják ténylegesen, hogy indítsd újra. Üljleegyes
Ilyen statisztika még az iPhone topic-okban is van. Most akkor mi van? -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #81 üzenetére
Csak a te kedvedért.
Ennyire van belassulva az S8 szűk 2 és fél hónap uptime után.
(A hangzavar brutális a videó alatt, szóval kéretik lehalkítani a hangfalakat)
De köszi, hogy ismét megmagyaráztad, milyen szar a telefon.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #81 üzenetére
Hogyne. Magamat szívatom, és nem indítom újra.
Ez nem iOS 11, hogy recseg minden oldalról.
Mellesleg kit érdekel ez az opció, amit rajtad kívül kb. senki nem használ?"Nem én mondom, hanem a Samsung"
Ja. Az Apple meg minden évben azt mondja, hogy forradalmi az iPhone
-
Ricardo
titán
válasz
Parallaxis #83 üzenetére
Az S6-om teljesen akadásmentesen teszi a dolgát. Ha nem így lenne, már nem ezt használnám. A neten lehet találkozni mindenféle videóval ami lassuló, fagyogató telefonokat mutat be. Van köztük bőven android, és ios is.
ma már az android sem lassulgat, fagyogat ok nélkül. -
Parallaxis
addikt
Pedig az ilyen reakciósebességgel már én is találkoztam már többször is, amit nem indokolt semmi és egy restart meg is oldotta.
Mondjuk kérdés mit jelent a normál napi szintű felhasználás?
Mert ha a stock rendszert, alkalmazások nélkül és csak telefonálásra használva, akkor elhiszem. -
Ricardo
titán
válasz
Parallaxis #79 üzenetére
Ez a videó sem sokat mond, ki tudja mit töltött le rá, és mivel fektette meg ennyire. Ilyet bármelyik telefonról lehet csinálni. Az android, is be tud lassulni, az ios is.
Normál napi szintű felhasználás során viszont egyiknek sem kellene. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #79 üzenetére
-
Parallaxis
addikt
Tudom, az android meg 3 nap alatt belassul,
Tudom, nem lassul az be, csak a fórumos kérdések zöme erre vonatkozik és a szabvány válasz, hogy indítsd újra, meg töröld a cache-t
de pszt, erről nem illik más topicban beszélni, mert még kiderül az igazság
Ez az jószág is villám gyors, csak éppen a gazdája türelmetlen
[link] -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #76 üzenetére
Tudom, az android meg 3 nap alatt belassul, az amoled-nél meg világít a fekete.
-
Parallaxis
addikt
A többi gyártónak is pont annyira jött össze, mint az Apple-nek, csak az Apple-nek nincs képe ráírni, hogy HDR, ha csak részben az.
Ugyanez igaz a vízállóságra is, a többi gyártó nagyban hirdeti, hogy IP68-as a készüléke, de ha beázik, akkor bocsi, biztos nem megfelelően használtad és nincs gari, az Apple legalább nem állít olyat, amit a készülék valójában nem tud. -
joey04
titán
válasz
FIREBLADE78 #68 üzenetére
Lol
-
válasz
FIREBLADE78 #68 üzenetére
Mert IPS kijelzővel nem az igazi.
-
FIREBLADE78
addikt
Miért nincs hdr kijelző? Mert 3 dolcsival többe került volna
-
flexxx2
őstag
-
flexxx2
őstag
Ez a videó se teljesen jó, mivel sokszor a napos rész csak a HDR oldalon van. Ahogy 4.50nél van, úgy kellett volna.
A felületeken a csillámlás az tényleg jó. Egy jelenetnél viszont túltolták, minden felhő kiégett.
Profin kéne megszerkeszteni a HDR filmeket, úgy mint a hangoknál, van olyan film ami DD5.1en precízebben szól, mint egy másik DTS-HD MA-n. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #60 üzenetére
"Mondjuk a Youtube-on kerestem meg [link] és nem kizárt, hogy az a valóságban nem HDR?"
Ja, hogy ez youtube-os? Én letöltöttem a videót. Youtube-ban nem bízok.
Innen szedd le.
Ez rendes 10bit-es. Lehet, hogy ez akasztotta meg az S7-et.(#53) flexxx2: "Nem lehet s8-on HDR nélkül is megnézni? Akkor lehetne összevetni mit ér a HDR."
Találtam egy kicsit értelmesebb videót, mint az enyém. Itt az S8-on hasonlítják össze ugyan azt sima és HDR verzióban.
Azért nem gyengén látszik a különbség no.3:15-től érdekes.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #55 üzenetére
HDR videóknál nem az igazi az S7. A sima HD filmeknél baromi szép a képe, de ezeknél ilyen franc tudja.
Gondolom nagyon nem támogat valamit.
Néha nagyon sárgásak a fehér részek. -
<Lacy85>
addikt
A kiégés szerintem a rossz videóminőség miatt van.
Mivel a 2 normális kamerával rendelkező telót videóztam, így elő kellett kukáznom az egyik szekrényben porosodót.
A valóságban amúgy teljesen rendben van a kép. Meg ugye 100x élesebb is."Nem lehet s8-on HDR nélkül is megnézni?"
Ha arra gondolsz, hogy kapcsoljam ki a videó alatt a HDR-t, akkor szerintem ilyen lehetőség nincs.
-
flexxx2
őstag
Kösz a videót. Amit látok hogy világosabb minden, néha még kiég is pár részlet. Azért jobbnak látszik HDR-el. Nem lehet s8-on HDR nélkül is megnézni? Akkor lehetne összevetni mit ér a HDR.
Az exodusnál minden nagyon fakó az s7en, tényleg furcsa.
Majd meglátjuk mi lesz ebből. Addig nem is érdekelhet míg a 65" Lg Oled nem lesz 3-400ezer környékén(vagy egy több ezer zónás LED LCD).
-
-
<Lacy85>
addikt
Sima tartalmak esetén valóban szinte nulla különbség van a 2 kijelző között (vagyis nem rémlik, hogy sokkal jobb lenne, de majd megnézek egy filmet mindkettőn). HDR-nél viszont nagyon kijön az eltérés.
Nem hinném, hogy szoftveres ügyesség, mert szoftveresen kétlem, hogy megoldható ilyen frankón a HDR, ha a panel nem támogatja. -
-
<Lacy85>
addikt
válasz
janeszgol #38 üzenetére
A legnagyobb poén meg az, hogy ilyen mértékű "eladott selejt" minden gyártónál van kb. minden széria esetén. Sőt.
Nem értem, miért kell ezt ennyire felfújni. Főleg mikor tényleg csak ilyen pár darabokról van szó.
Ha minden harmadik ilyen lenne, akkor még azt mondom, hogy oké. -
-
Mr.Silkó
veterán
+1
Ami meg az S8 páros HDR képességét illeti: [link]
A lényeg:
"The Galaxy S8 is the first ever Mobile HDR Premium certified smartphone¹, so you can watch shows and films the way they were meant to be seen. And the Quad HD+ Super AMOLED display brings films and shows, games and images to life in vivid detail."
-
D.Orion
veterán
Erről a videóról csak annyit, hogy már megint nem látszik, hogy ténylegesen mi van bedugva és hova. Vágott a videó... Plusz ott van azon akku tecnológiai tény, hogy 80% töltöttség felett már nincs értelme a gyorstöltésnek, mert ott biza már lassul a töltés gyorsasága. Az ilyen videók egyszerűen csak azt bizonyítják, hogy a készítője mekkora egy n00b.
Meg egyébként is, csak egy reklám az iPhone-nak megint.
-
madgie
titán
Szerintem alapvetően igazuk van, nekem csak LCD TV van itthon, ami HDR képes, jön is rá HDR anyag a Netflixtől, de pocsékul néz ki. Mondjuk a fehéreket baromira nem emeli meg, illetve ha annyira felemeled a globális világosságértéket, akkor meg a feketéknek lőttek. Szvsz OLED kell ehhez, az LCD kontrasztja vérkevés.
-
emre33
addikt
S8 kijelzője nem tudja a HDR-t?
-
tomboy0013
veterán
Én sem értem a kárörvendést, abszolút nem is azt írtam, csak egy számomra vicces helyzetet közöltem ami pont a katörvendők számára pofon csak most a másik oldalról
Semmi egyéb célja nem volt a hozzászólásnak. Bár az érzékeny lelkűek egyből hangulatkeltésnek vélik. Olyan ez mint amikor valaki leír pozitív véleményt egy telóról és a másik tábor szerint fanboy, ha rosszat ír akkor meg hater
-
Wesder
titán
válasz
tomboy0013 #12 üzenetére
Maradjunk annyibsn, hogy mindenki savazta a Note7-et, márkától függetlenül
-
7Heads Drago
veterán
Ezek után már tényleg kész csoda, hogy a bemutatóra sikerült egy müködő képes darabot összerakniuk. Ilyen kevés darabszámmal viszont az árak fentebb fognak menni mégha sz@r is. Ha meg jó, akkor méginkább.
-
kcsa
veterán
Nincs itt semmi látnivaló kérem, Netflix alányalint az új iphone vásárlóinak és kész
-
zeon.hu
nagyúr
Troll on:
Megint egy fránya user error... -
.Szaki.
addikt
válasz
tomboy0013 #12 üzenetére
Az ugye megvan, hogy az akkor Samsung fikázó emberkék nagyon nagy része baromira nem iPhone-osokból állt, hanem leginkább a Xiaomi és egyéb más Androidos terméket istenítő hívők voltak..Nem értem minek kell a hangulatkeltés. Mindenki trollkodott a Note7-tel kapcsolatban és botrányos, hogy mennyien örvendeztek másnak a kárán, főleg, hogy testi sérülések is keletkeztek ebből a hibából, ami azért nem egy olyan dolog, mint egy térerő probléma, vagy valami más. A Samsung ráfázott Note 7-tel, pedig egy nagyon pöpec kis készülék lett volna, emellett korrekten álltak az ügyfelekhez és a Note 8 sem sikerült rosszra, bár a topicjában olvastam azért érdekes dolgokat, de minden készülékből készül szar darab, főleg az olyan méretű tömegtermelésnél, mint egy S-széria, Note széria, vagy akár bármely iPhone széria. A kárörvendést pedig sose fogom megérteni senki részéről sem.
Az iX-zel, hogy mi a fene van egyébként egy jó kérdés, szerintem együtt kellett volna debütálnia az i8/i8 Plus-szal, ezeket a híreket se nagyon hiszem el, csak majd azt, amikor arról olvasok, hogy az első megrendelők átvették a készüléküket.
-
Crafter32
őstag
Az Apple megkapta féláron a Note 7 aksiját.
Minden évben van vmi bibi az Iphonenal, de sosem akkora, mint ami Note 7-nek volt. Meg kell várni mi az igaz, mi nem.
-
Kasya
nagyúr
Ha nekem senki se mondja, hogy a Netflix HDR-ben jon a Note 8-on, mai napig nem tudnam...mert magamtol eszre se veszem a kulonbseget (es nincs S8 amit mellet tehetnek).
-
CMST2015
tag
repülőre velük............
-
marcarc
senior tag
azert ez is erdekes [link]
-
zsolti1debre
tag
Vauu,ez igen!
-
törölt tag
Persze, ilyenkor mindig mennek a kifogások és találgatások, hogy userszinten van valami probléma. Szar a töltőd, szar a lakás elektromos hálózata, de ha ez gyakori lesz és 1-2 hónapon belül összejön több száz eset még az is lehet, hogy vissza lesz hívva a készülék...Viszont nem értem. Az X-et kicsit elcseszték, mert akartak Touch ID-t az üvegbe építeni, nem jött össze, nem volt rá idő. Most szintén a gyártással vannak csúszások, erre még a 8-as is szarakodik...
-
NavySeal
senior tag
válasz
whatwhatwhat #3 üzenetére
Mert ők gyíkemberek...
-
törölt tag
Ha sok ilyen eset lesz meg rafazhat az Apple...
-
ucli
senior tag
Note 7, is that you?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest