- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
A többi gyártónak is pont annyira jött össze, mint az Apple-nek, csak az Apple-nek nincs képe ráírni, hogy HDR, ha csak részben az.
Ugyanez igaz a vízállóságra is, a többi gyártó nagyban hirdeti, hogy IP68-as a készüléke, de ha beázik, akkor bocsi, biztos nem megfelelően használtad és nincs gari, az Apple legalább nem állít olyat, amit a készülék valójában nem tud. -
Parallaxis
addikt
Tudom, az android meg 3 nap alatt belassul,
Tudom, nem lassul az be, csak a fórumos kérdések zöme erre vonatkozik és a szabvány válasz, hogy indítsd újra, meg töröld a cache-t de pszt, erről nem illik más topicban beszélni, mert még kiderül az igazság
Ez az jószág is villám gyors, csak éppen a gazdája türelmetlen
[link] -
Parallaxis
addikt
Pedig az ilyen reakciósebességgel már én is találkoztam már többször is, amit nem indokolt semmi és egy restart meg is oldotta.
Mondjuk kérdés mit jelent a normál napi szintű felhasználás?
Mert ha a stock rendszert, alkalmazások nélkül és csak telefonálásra használva, akkor elhiszem. -
Parallaxis
addikt
A közel 20ezer!!! hozzászólásból kemény 73-ban van az újraindítás szó
Nem mondod.. A MA fórumán összesen 20 ezer hozzászólás van csak ???
Több százezer hozzászólás van itt és az XDA-n ami ezzel foglalkozik, de ez ne zavarjon össze téged.
De csak neked:
S7 Edge topic-ban újraindításról 235, wipe cache-ről 183 hozzászólás van, ami annak tekintetében, hogy hány S7 Edge tulaj van regisztrálva MA oldalán eléggé szép mennyiség.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Nyugi, a múltkori amoledes eszmefuttatása óta nulla a hitelessége.
Ez fordítva is igaz
Amikor pár okostojás megpróbálja elmagyarázni, hogy azonos mennyiségű, fogyasztású és fényerejű led nagyobb területen elosztva többet fogyaszt, mint kisebb területen, akkor el lehet gondolkodni, hogy kivel érdemes leállni vitázni
-
Parallaxis
addikt
válasz janeszgol #98 üzenetére
miert lenne benne ugyan annyi led?
Mert azonos felbontás és pixelelrendezés esetén azonos a ledek száma, ezt semmiképpen nem befolyásolja a terület, ahol ezek eloszlanak.
Ekkor lesz foltos a kijelzo. Nem?
Nem lesz foltos, max. pixelesebb lesz a látott kép (kisebb DPI szám).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest