- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdongo
tag
Nem jut eszembe az effekt neve, de a szálló por effekt az már talán a 6600 GT és X700 pro óta létezik. Egyébként én a legszebb formában való megvalósítását a Stalker COP Complete-ban (LINK) láttam, illetve az újabb BF3-ban.
Persze a Stalker-nél csak akkor jön elő ez az effekt ha úgy állsz egy ablak mögött hogy téged még nem ér a fény.. akkor remekül látszódik.
Ennek a videónak meg kifejezetten az a lényege, hogy ne szemeteljék tele minden féle effektussal... így szerintem jobban hasonlít a mozis animációs filmekhez.
-
urdongo
tag
Itt megtekinthető JÓ MINŐSÉGBEN és HD regisztráció nélkül is a LEO techdemo videója: KATTINTS IDE!!!!
Tényleg fantasztikus. Kell egy ilyen kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Automata kávégépek
- Steam Deck
- Opel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest