- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
azért volt ott a tisztelet a kivételnek, eddig az utóbbi sorba tartoztál.. én konkrétan azért nem szimpatizálok a linuxszal, mert kezdőként a manual olvasása mellett is támadtak a tapasztaltabbaknak már nyilván nevetséges problémákkal, de úgy elküldtek a picsába, hogy nem érdekel, nekem ez a véleményem
csak ők (ti?) tehetnek(-tek?) róla.
szerk: mellesleg igen, az vagyok lelki, észbeli és pénzügyi téren is ;) nem hiszem, hogy azért, mert nem használok linuxot, máshogy kéne lennie..
-
vehement69
senior tag
ha tudnám, milyen pörgő kockáról beszélsz... ha meg arra gondolsz, én utálom a linuxot és a homár linuxkockákat is (tisztelet a kivételnek)..
igazság szerint saját tapasztalat (ha olvasod az aláírásomat, iP3G-m van..), hogy sok alkalmazás esetén kényelmesebb lenne egy 2 dimenziós menükezelés. értsd: nem csak jobbra lehet lapozni, hanem fel, le, vagy ne adj Isten, a főképernyőről egyből balra is..
és amúgyis, szerintem kinézetben lehetne javítani, mert azért kicsit puritán, amivel persze semmi gond nincs, de néha nyomasztóan egysíkú. nem akarok én ám ilyen szivárványos főmenüt, cska a lehetőséget, hogy ha éppen olyan kedvem van, hupilila legyen a háttér a főemüben is
-
vehement69
senior tag
hát ez nagyon jó...
legalábbis nekem nem sok túl új infot hozott a cikk
majd a WWDC lesz az érdekes, ahol az addig titkolt változtatásokat is leleplezik
[legalábbis szerintem pl az 1 dimenziós scrollozás a főmenüben (értsd: csak jobbra, balra) elég égő 2009-ben.. nem is beszélve a fullfekete háttérről és a hülyén kinéző alsó négy ikon alatti szürke borzadályról]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest