Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
ha tudnám, milyen pörgő kockáról beszélsz... ha meg arra gondolsz, én utálom a linuxot és a homár linuxkockákat is (tisztelet a kivételnek)..
igazság szerint saját tapasztalat (ha olvasod az aláírásomat, iP3G-m van..), hogy sok alkalmazás esetén kényelmesebb lenne egy 2 dimenziós menükezelés. értsd: nem csak jobbra lehet lapozni, hanem fel, le, vagy ne adj Isten, a főképernyőről egyből balra is..
és amúgyis, szerintem kinézetben lehetne javítani, mert azért kicsit puritán, amivel persze semmi gond nincs, de néha nyomasztóan egysíkú. nem akarok én ám ilyen szivárványos főmenüt, cska a lehetőséget, hogy ha éppen olyan kedvem van, hupilila legyen a háttér a főemüben is

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest