- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
ha tudnám, milyen pörgő kockáról beszélsz... ha meg arra gondolsz, én utálom a linuxot és a homár linuxkockákat is (tisztelet a kivételnek)..
igazság szerint saját tapasztalat (ha olvasod az aláírásomat, iP3G-m van..), hogy sok alkalmazás esetén kényelmesebb lenne egy 2 dimenziós menükezelés. értsd: nem csak jobbra lehet lapozni, hanem fel, le, vagy ne adj Isten, a főképernyőről egyből balra is..
és amúgyis, szerintem kinézetben lehetne javítani, mert azért kicsit puritán, amivel persze semmi gond nincs, de néha nyomasztóan egysíkú. nem akarok én ám ilyen szivárványos főmenüt, cska a lehetőséget, hogy ha éppen olyan kedvem van, hupilila legyen a háttér a főemüben is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest