Új hozzászólás Aktív témák
-
glok
csendes tag
i4S akkuidejéről valaki be tudna-e számolni, a 7.1-es OS-szel hogyan bírja a teló szuflával? javított valamicskét az üzemidején?
-
Jó lett ez a 7.1 végre megint majdnem olyan jó a 4S-em mint a 6 alatt volt. Pozitív határozottan és a változtatások is bejönnek.
Érdemes mindenkinek feltenni aki még nem próbálta.
-
d@minator
addikt
válasz
Kicsikatona7 #165 üzenetére
ITunes-ban van ha telefonodra kattintasz a Frissítések ellenőrzése mellett egy olyan, hogy iPhone visszaállítása. Amikor végzett kérdezte, hogy újként állítom e be. Válasz újként.
-
Don't feed the troll!
-
Polllen
nagyúr
válasz
Urban Terror #156 üzenetére
Valószínűleg ezért látjuk másképp a dolgot.
-
djtom1981
tag
válasz
xxxyyyzzz111 #153 üzenetére
Teljesen igazad van, mintha börtönbe lennék a péppé főzött Defy+-om után, wiui 3.1.27. nyomta rajta (rezgett, ha a másik felfette/lerakta, LED értesítés 5 színben, mSD bővítés), mindent tudott amire szükségem volt, de már a gyári szoftver is.
Ez más világ, úgy kaptam, céges telefon, de szokni kell - és még finoman fogalmaztam.
iPhone-al szuper kommunikálni, Facetime, Airdrop, csak hát van más is a világon, amit Alma nem nagyon akar elfogadni, ráadásul 4.4 KitKat csúnyán az iOS fejére nőtt, úgyhogy a 8-asba össze kell szedniük magukat (pl. hívásátirányítás részletezése, jobb/szabadabb testreszabás, stb.). -
HBO2
tag
Zárólt képernyőn ha rábökök a kamera ikonra, kb. 1 másodpercet késik a reagálás és ugyanez van ha felfele húzom!
Nálatok is van ilyen jelenség? -
djtom1981
tag
Kicsit off, de csak nekem szórakozott a Telekom hálózat reggel 7 körül? Nem lehetett hívást kezdeményezni.
Kétlem,h a 7.1 okozta volna, kedd óta fönt van.
És tényleg gyorsabb a teló, az auto HDR meg ultra durva képeket tud készíteni, elöl-hátul, gratula.
Lassabban is merül, most próbálom a két napot, ez a második, most vagyok 40% körül, pedig azért kap. -
d@minator
addikt
válasz
Kicsikatona7 #149 üzenetére
(i4S) Este 100% reggel is 100%. Ez meg a másik véglet. Legalább 1%-ot merülhetett volna
-
Polllen
nagyúr
Tehát az nem borzasztó, h egy 3gs-n, amin csak spotify van belagol még a beállítások menü scroll is elsőre, meg pár másodperc míg elindít egy-egy gyári appot? Ékes példája ez is, miért értelmetlen gyenge hw-ra új softot tenni.
Szóval, ha nem hiányzik semmi új app, nem érdemes 4.x-ről váltani.
-
válasz
Urban Terror #130 üzenetére
Hol található a diagnosztika (low memory, stb.)?
-
arkades
senior tag
válasz
Urban Terror #135 üzenetére
Köszi szépen.
-
arkades
senior tag
válasz
Urban Terror #131 üzenetére
A 3GS, hogy megy az új iOS-szel?
-
Urban Terror
tag
válasz
aprokaroka87 #33 üzenetére
1 hónapja használok Airt és igazából nem láttam még számottevő animációkat a készüléken. Ami animációt nyújt az OS, az igen minimális. Mozog a háttér, bezárul, elfordul egy ikon. Kb ennyi. A leganimáltabb app amit használok, az a Coast nevű (szuper) böngésző, de az semennyire sem akadt, csupán ugyan úgy, mint a Safari kilépett, ha sok lap volt benne megnyitva.
sz: mókás. 7.1 előtt volt 2.7 giga szabad helyem, telepítés után meg 3.4
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #127 üzenetére
Nálam összesen 1x crashelt iPaden és iPhone-on a Safari iOS7 óta, nincs vele semmi gond.
-
Urban Terror
tag
Remélem most már nem fog memóriahibával kilépni /összeomlani/ a böngésző!
-
Ragnar95
félisten
Teljesen mindegy,h meddig árulják az adott modellt, mivel mindenki tudja,h egy x évvel ezelőtti modellt vásárol, ezért is kerül "csak" annyiba, amennyibe.
Lehet itt mondani, h nem nagy szám, meg butaság,h az Apple kihozta az iOS7-et i4-re, de ettől még support terén az Apple a legkorrektebb ezt még a legelvakultabb droid/WP fanok is kénytelenek elismerni, mivel jóval hosszabb supportot biztosít a termékeihez, mint bármely más gyártó... -
dabadab
titán
válasz
Ragnar95 #113 üzenetére
"Mutass már légyszíves még egy gyártót, aki 2évesnél idősebb telóra kihoz update-et..."
Mutass még egy gyártót, aki több, mint három évig árulja ugyanazt a modellt.
Ami igazán számít az az, hogy az árusítás befejezése után meddig támogatnak egy terméket, ezen a téren pedig az i4-re kiadott 7.1 nem különösebben szokatlan. -
philo
tag
Azért mutatkoznak jelei, hogy az Apple a Nokia sorsára fog jutni!
Nincs Steve, már nincsen benne eredetiség, ellenben hiba folyamatosan! Az iOS 7 utáni verziók egyike sem lesz annyira működőképes, mint az 6.1.X -ig volt. Sajnos, már nem mondhatják azt, hogy BUG mentes a cucc, a többi rendszerrel szemben. A dolgok mindig véget érnek előbb utóbb
-
br4adam
aktív tag
A retinás mini is gyorsabb lett, viszont érezhetően jobban merül mint eddig és ennek nem örülök.
-
joey04
titán
de mit kellene csinaljak
semmit. átugrani a cikken, ha számodra ez érdektelen.
118: akkor jó. elolvasod, nyugtázod, hogy ez szerinted nem nagy cucc és/vagy nem érdekel, és továbblépsz, vagyis számomra ez a logikus.én is teszek rá magasról, hogy a surface lte modemmel is kapható.
115: Állítólag javult. Mondjuk azt nem tudom hogy deszkán is így van-e.
-
Vamp
senior tag
válasz
Ragnar95 #113 üzenetére
Hozzaszolasom arra vonatkozik, hogy itt emberek fanatikusan ajneroznak multicegeket, es tapsikolnak mindenfele verziovaltason. Androidos topikokban ugyanez a helyzet. Kiraly, meg minden, elismerem, de mit kellene csinaljak, tapsoljak egy multiceg tomegcikkenek? Krealt igenyek kerulnek kielegitesre, ennek most orvendeni kene?
-
Ragnar95
félisten
Mutass már légyszíves még egy gyártót, aki 2évesnél idősebb telóra kihoz update-et...
Hát még olyat, aki 4 évesre kihozza a legújabb rendszert, hiszen itt nem csak holmi bugfixről van szó, hanem a legújabb rendszerről, ráadásul a 7.1 egyik lényegi eleme,h pont az i4 teljesítményét javították
-
Vamp
senior tag
Ocsem, csokolgatjatok itt egy multi kezeit, mert egy 4 eves telefonra kiizzadt egy OS-updatet? Halalra rohogom magam
-
joey04
titán
-
csab2
veterán
Szerintem hagyd. Nem érdemes vitatkozni, nincs semmi értelme.
Az Appleblogon az egyik srác megszólta Csabát, mert azt írta a cikkben, hogy azért az jó dolog, hogy 4 éves modellt is támogat az Apple. Felhozta példának az ő ZTE Blade 3-át, mert az is 4 éves modell és megy rajta a Kit Kat. -
sparc
tag
Nálatok nem jön elő olyan probléma i4-el, hogy nem futtat semmilyen appot a telefon és mégis pörög a kör a jobb felső sarokban, mintha töltene valamit. Az "alkalmazásfrissítés a háttérben" ki van kapcsolva.
-
Xero
nagyúr
Azért pár dolgot itt megjegyeznék:
1. A Nexus itthon Play-ből nem elérhető.
2. A Nexusok árát mesterségesen tartja lent a Google, hiszen nekik nem a készülékből lesz bevételük, hanem a minél szélesebb körű vásárlói bázisból.
3. Igenis érdemes idekeverni a hűségszerződést, mert szerintem mind a mai napig a vásárlók jelentős hányada szolgáltatótól vásárol készüléket és így neki édes mindegy mennyi függetlenül az adott modell, ha két évente el tudja hozni az aktuális csúcsmodellt 0€-ért, vagy minimális pénzekért.Az itthoni árazása a szolgáltatóknál pedig kabaré sajnos. Amikor a német T-nél egy kb az enyémmel azonos előfizetési sávban 300€ alatt el lehet hozni egy 5S-t, míg itthon ugyan ez bőven 400€ fölött van.
-
KraX
őstag
Szamomra ismeretlen jelensegekrol irsz. Soha nem indult ujra egyik eszkozom sem pedig idestova 6 eve hasznalok ioses eszkozoket. Nem ketlem, hogy nalad elofordulnak ilyen hibak, de nem mindenkinel altalanos. Pl sokan panaszkodtak arra, hogy safari ujraindulgat 7.0.x alatt. Elvetve nalam is csinalta i5s-en, de pl ipad4-en egyszer sem pedig tobbet netezek rajta atlagban es kb ugyanazokat az oldalakat latogatom (icloud tabs)
-
ferikek
aktív tag
csak ipad 4et frissítettem ios 7.re, iphone 4s maradt ios 6, így utóbbi sztem még mindig jobban használható. Sosem fogom frissíteni, majd ha készüléket cserélek
ipad 4 7.0-val szörnyű lassú volt, 7.1-el egész más a gyerek fekvésesokkal gyorsabb, igaz h még egy-két helyen lassú, de csak javítják ezt is (pl. ujjas bezárás vagy a keresés előhívása főképernyőn még mindig 'sok' időt igényel
kár h a safariban sok minden korlátozott, a többi nem gyári böngésző meg lassú vagy álladóan összeomlik -
joey04
titán
Arról nem is beszélve, hogy a konkurencia hasonló árkategóriás készülékeinek sebességét is majdnem eléri már 7.0-val is, miközben stabilitásban köröket ver rá. 7.1 óta meg sebesség is rendben van. Az meg csak hab a tortán, hogy pl androidos vonalon még most is jelenik meg középkategóriás készülék 4.2-vel. Így nézve már nem olyan természetes, hogy az iPhone 4 megkapta az iOS 7-et. Az meg pláne nem, hogy azonnal megkapta ahogy megjelent. Vagyis kiemelkedően jó és dicséretes a support az Apple-nél.
-
Syl
nagyúr
Semmivel se lett gyorsabb. Az animációk lassabbak, ugyanazokon a helyeken most is röcög a rendszer, mint 7.0-val. Restore egy hete volt, mert ráuntam, hogy hetente legalább egyszer spontán újraindult a gép. 6.x óta csak romlik a helyzet. Persze értem én, vegyem meg az újat. Ezt trükköt anno az iPhone 3G + iOS4-gyel már eljátszották velem egyszer...
-
nord_
veterán
(Költői) kérdés, ki tehet arról, hogy a gyenge forint, alacsony átlagkereset és világverő adókulcs miatt a végfelhasználói ár nálunk ilyen magas. (Pénzügyi szempontból) szerencsésebb országokban kártyafüggetlenül pár napig kellett dolgozni egy ilyen telefonért, hűségnyilatkozattal pedig kvázi fillérekért odaadták fél éve.
-
KraX
őstag
A masodik felevel a hszednek egyetertek, annyi kiegeszitessel, hogy i4-et hasznaltam i5s elott es szerintem nem volt annyira katasztrofalisan lassu 6.x.x elott bar termeszetesen eszrevehetoen lassabb lett es jobban laggolt a rendszer az elozo foverziohoz kepest. Termeszetesen lehet en vagyok elnezobb.
-
dabadab
titán
"Aki meg fél évvel ezelőtt vette meg, tudatában volt annak, hogy 2010-es technikáért adott pénzt."
Akár 2010-es technika, akár nem, ha az Apple képes volt fél éve elkérni érte úgy 120 kHUF-ot, akkor talán nem olyan irreális az, hogy a megvétele után fél évvel még támogatott, nem?
-
nord_
veterán
-
petipetya
nagyúr
A cikkben alig írnak valamit a változásokról... Akit érint az tudja és utánanézett, de aki nem IOS-t használ és mégis kíváncsi, annak itt egy remek videó a 7.1-ről: youtube
-
nord_
veterán
válasz
aprokaroka87 #82 üzenetére
Nem, mert pont ezzel a 7.1-gyel most már a retina Mini is hasít.
-
Syl
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #82 üzenetére
iOS6-tal bőven elég volt a teljesítménye
-
joey04
titán
Szíved joga eldönteni a miértet, itt csak az eredmény a lényeg, teljesen korrekt sebességgel fut egy 2010-es készüléken. Ebben is egyedi az Apple. Másrészt nem tudom hány éves lehet az az asztali PC amiben Apple A4-hez hasonló teljesítményű vas van, ami már a maga korában sem volt kimagaslóan erős, a benne lévő PowerVR SGX 535 meg már a 2009-es 3GS-ben is benne volt. Egyébként én ritkán telefonálok, így az pont nem annyira zavaró számomra, hogy a névjegyzék lassan nyílik meg. Ha így lenne, akkor nem Samsung készüléket vettem volna, ahol közismerten hiábavaló küzdelmet folytatnak a jelenség ellen.
-
Tejberizs76
tag
Logokban minden benne van. Lehet olvasni kellene update előtt! :-)
-
nord_
veterán
válasz
aprokaroka87 #79 üzenetére
Az iOS 7 az 5s-sel jött ki, semmi probléma nem volt az optimalizációval.
-
joey04
titán
nem néztem meg a videót, mert kókány munka nem érdekel, ezek nem játéktelefonok, hogy hobbifejlesztők próbálkozásaival demonstráljunk bármit. ahogy a jb sem opció iOS-en semmilyen vitában sem. Maximum ha kókányolásról beszélünk. De az ugye itt fel sem merül, itt tiszta, hivatalos frissítésekről társalgunk.
-
aprokaroka87
nagyúr
Itt is az a baj mint sok Droid gyártonál elöször az extra parasztvakitó feature,aztán az optimalizáció.
Meg a kedvencem az amikor az új fejlesztésű launcherben a gyártok arrébb raknak 0.5cm-el 2-3 ikont,esetleg átskinezik....és nem birja a hardver...ugyanmár.
Nálam kivankapcsolva az animációk jórésze,szerintem felesleges dolog.
Nyilván ha a fejlesztők szándékosan olyan dolgokkal valósitják meg az effekteket amit nem minden Gpu támogat akkor veszett dolog az egész.
Vicces hogy Droidon sok esetben az igazán eröforrás igényes dolgok simábban gyorsabban mennek,mint maga a rendszer,pedig pl játékokban még 3D-effekteket is használnak. -
ROBOTER
addikt
Szerintem a szoftverfejlesztők előtt van egy táblázat, ahol be kell állítani, mi mennyit lassuljon az új verzióban a korábbi eszközökön. Aztán figyelik a tőzsdét és a népharagot, és szükség esetén korrigálják a táblázatot.
Akinek pedig normális dolog bármilyen telefonnál, hogy a névjegyzékre vagy a tárcsázóra észrevehetően várni kell, annak agyára ment a rágott alma vagy a zöld robot vagy bármi. Leszarom az animációkat, telefonálni akarok, akkor amikor én szeretném, nem akkor, amikor lesz szíves megengedni a pár éves asztali pc teljesítményével egyenértékű rendszer.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #75 üzenetére
A 6.1-hez képest.
-
kbadam83
senior tag
Nem értem az embereket, de úgy látom itt is a tipikus magyar mentalitás jön elő:-( Olvasom a fórumot és szomorúan tapasztalom, h nagy részt csak a panaszkodás meg a kinlódás megy. Az androidos tábor azért kinlódik, h a csúcskészülékek 24 hónapot sincsennek támogatva, itt meg megy a rinya, hogy egy 4 éves telefon miért nem olyan smooth mint az utána kiadott generáció. Ezért nem érdemes ide feljönni komolyan mondom.
-
Adam_97
csendes tag
Az IOS 7 tervezése eleje kijelentették hogy az A7-es proci 64-bites magjaira írják az egész rendszert szóval 5s-en tökéletes, tudom mivel az van. Régen nem volt baj vele mivel minden iPhone 32-biten dolgozott. de mivel hogy most 64-bites rendszert használnak a régebbi iPhone-ok ezert bennük mar nincs lehetőség. Mert az egesz IOS mar 64-biten fejlődik es mar senkit nem érdekel a 32-bit.
-
alkatraz3000
senior tag
iPhone 4 nagyon lassan updatelt. A 2 iPadet hamarabb megcsináltam egymasutan. Mini retina vegre azt az érzést kelti, hogy most ez a legjobb, es tenyleg brutálisan gyors.
Emellett a sima iPhone 4 is ujra hasznalhato kategóriába került. 4 éves modell, csoda, hogy támogatják. Nem várunk mar tőle sokat, viszont a legujabb ipad eseteben teljes mértékig elvártam a hibatlan működést. A Spotlight kereső 1. Alkalommal kegyetlenül be tud szaggatni még mindig, -
kakuk.tamas
addikt
Fene a szátokat, hogy az Apple ilyen f@sza gyerek, hogy még i4 is kap friss rendszert...
Hát nah, csak Apple....Offff...
Én egy olyan rendszert akarok, amit maga a felhasználó 'sakkoz' össze az alkalmazás boltból. Pl. az első bekapcsolásnál a felhasználó dönti el, hogy mire milyen appot akar használni. Legyen az bármi.
És csak a full alap dolgok lennének fixek, mármint rendszer szinten, nem user... -
huszar90
aktív tag
Végre megoldották ezt a lassú animációt, borzasztóan idegesített...
-
iDavidDay
újonc
Én olyan hatalmas nagy változást nem veszek észre (iPhone 5S).
Picivel gyorsabb, picivel gördülékenyebb lett. De ennyi.Bár mondjunk ma kétszer újra indult saját magától, úgy hogy telefonon beszéltem a T-mobil központtal
De ezen kívül más bug-ot nem vettem eddig észreRemélem nem ez volt az utolsó frissítés, mert még azért rá fér a rendszerre (bár ez csak az én egyéni véleményem
)
-
Eclips21
őstag
na vegre mar teljesen vizallo lett a telefonom
-
arkades
senior tag
Csak a hívó fényképét ne szúrták volna így el. Ez nagyon bosszant.
-
Ryath
csendes tag
Ja és végre van már tengerpart, nem csak " tenerpart "
-
mazsi1911
aktív tag
Itt nyilvan, a cikkbol megint kimarad a legfontosabb. Hogy ez leginkabb a 4/4s tulajoknam az igazi, mert azokon tenyleg nagyon sokat dob.
Azt meg sem merem emliteni h az 5s kb tizedmasodperc alatt erzekel az 1 mp helyett
-
BoneDragon
veterán
Tényleg csodát művelt a sima 4-essel, úgy pörög mint új korában. Le a kalappal.
Végre egy normális update.
-
Xero
nagyúr
Air-en lényegesen gyorsabb, az 5 ujjas exitet is gatyába rázták, 4S-en továbbra is jó nem igazán tűnik fel a változás.
-
Ryath
csendes tag
Ha a pöttyös tendenciát nézzük, az új iphone diszkosz alakú lesz
Én eddig se voltam elájulva az akksi idejétől mondjuk, de nagy változást, 1 nap után nem észlelni.
Az animációk lehet kicsit gyorsabbak lettek, meg netes gépelés, de nekem az már teljesen mindegy, mert nekem eddig is megfelelt,bőséggel -
aprokaroka87
nagyúr
Szerinted minden grafikai elem kirajozálásához csúcs hardver kell?
Lehet hogy most jobban rámentek arra hogy majd a hardver megoldja eröböl.
Sajnos optimalizálni nagyon tudni kell....mert vannak dolgok amit egy 16 magos cpu sem tud megoldani.
Droidnál is az a baj hogy sok gyártó arra sem képes hogy azokat a tweakeket alkalmazza amiket a CM romokban már régóta használnak. -
Touch-ko
őstag
válasz
aprokaroka87 #42 üzenetére
iPhone5-on nem szaggat a scrollozas. iPad3-nal a wallpaper valasztasi lehetosegeknel szaggat, fingom sincs miert... Bar azt nem
Mindennap nezegetem, de speciel ott szaggat a scrollozas. 7.0-nal borzaszto volt. -
Touch-ko
őstag
A hivo kepet nem tudtam beallitani en sem... A billentyuzet betutipusai valoban rondabbak lettek. IPad-en lattad mar??
iPhone5-nel nalam az animaciok gyorsabbak lettek. Foleg a ki-belepesnel nyilvanul meg. Illetve gepelesnel (neten) is gyorsabban jelennek meg a betuk. Ezeket vettem eszre, meg mintha az akksi uzemideje gyengebb lenne.(szerintem)
A kis pottyok a hivas kezeleseknel szamomra zavaroak. Viszont guorsult a rendszer! -
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #37 üzenetére
igen
igen
nem, csak röcög42: nem, az animációk röcögnek. javították, ipad.en is javult, 1-2 negatív véleménytől eltekintve.
-
Ryath
csendes tag
Ezek a felvevő, letevő "pöttyök" kifejezetten csesznyének tűnnek, a billentyűzet simán csak csúnyább lett, ez az én véleményem. Az már viszont tény, hogy mindent megpróbáltam már, de én se tudom visszaállítani a híváskor a kontakt képét teljes képernyőre, csak a nyamvadt miniatűr bélyegkép van fent :S
Ha valaki tud választ rá a megoldásra az ezer hála lenne !
Egyébként meg iphone5-ön nem nagyon vettünk észre változást. -
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #33 üzenetére
nem lassú, hanem akad.
34: jah ezt olvastam. baromság volt szerintem is.
36: leírtam már, nem dobtam hátast a nexustól. 1 hónapig kavartam mire kitaláltam hogy mire váltsak, note 3, one és nexus 5 maradt bent. utóbbi esett ki elsőnek a csúnyább kijelző, a gyenge akksi miatt, és mappák nyitásánál, vagy widgetek lapozgatásánál, stb stb néha megakadt az is. szóval inkább One lett belőle, amit aztán gyorsan lecseréltem note-ra, mert a 4.7 nagyon nagy volt egykezes használatra, kétkezesre meg a note is okés. -
gyoref1
aktív tag
Hívásnál bélyegképre cserélték a teljesképernyős fotót! Miért?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kicsikatona7 #19 üzenetére
Még várj az ilyen kijelentésekkel, kell egy pár nap a rendszernek, h beálljon a megfelelő akksihasználatra
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #30 üzenetére
nem értek hozzá, de nem hiszem, mert már a béták alatt is sokat javult, a végleges 7.1 meg tényleg teljesen korrekt. na meg a "laggolós" ios 7 is gördülékenyebb volt iphone-on, mint egy tetszőleges androidos csúcskészülék. tudom, mert 7.0-ás i5-ről váltottam note 3-ra. ipad vonalon vannak gondok inkább a felhasználók tapasztalatai alapján.
-
Alexx7
csendes tag
Igen ez úgy értendő hogy mókolás nélkül rakd fel az Xperia X10re vagy a Galaxy S-re a 4.4et..
Persze mindenbe bele lehet kötni, a szemét Apple kiadja a frissítést a 4 éves telefonjára és 1másodperccel később nyitja meg a telefonkönyvet.. jóó isten
Ez inkább a savanyú szőlő kategória, itt most nincs normális indok szidni az Applet de azért csak találni kell vmit.. Tény, túl jól sikerült a 6os iOS.. majdnem ugyanaz a helyzet mint a WinXPvel.
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #25 üzenetére
igen, az ios 7 volt az első olyan, ahol komolyabb akadások is előfordultak. de legalább meglépték a 64 bitet és ahhoz képest hamar ki is javították a dolgot, bár ipad vonalon még vannak problémák. érdekes, már a 7.0 béták idején is lemaradásban volt az ipad vonal, mindig jobban teljesítettek a szifonok. már egész kellemesen lehetett használni őket, amikor ipadeken még kínszenvedés volt.
-
Integrale
veterán
Nektek mennyi ideig frissült az i4? Normális, hogy kb 30-40 perce tölti?
aprokaroka87: neked mindenről van véleményed?
-
aprokaroka87
nagyúr
Mi folyik itt?
Az IOS is betud komolyan laggolni?
Pedig ez esetben csak 2-3 Soc re kell optimalizálni. -
maxxxboy
tag
i5S sokat gyorsult!
-
joefasalasso
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy a Fb messengernek hol lehet a jelző hangját 7.1 alatt megvaltoztatni? Köszi
-
lacy86
addikt
válasz
skylinelaca #1 üzenetére
Itt sincs semmi problem!
/ 4S /
-
Kicsikatona7
tag
szerintem az akkut jobban eszi a 7.1, mint az előző 7.0.x
-
wody21
tag
nekem 7.06 JB nagyon zabálja az akksit, és marha bosszantó laggolások tapasztalhatók (pad2), Lehet megy vissza a gyári...
-
halkow
őstag
nem is értem hogy cseszhetett ki néhány animáció így az ios-el ,de most már jobb és ez a lényeg
-
joey04
titán
nem is keveset. [link]
vannak grafikonokkal kevéssé kifejezhető előrelépések is, a használat általános sebességérzete is sokat javult, ami talán fontosabb is, mint egy program indulási ideje. És azt is lássuk be, hogy egy négyéves hardveren próbálgatjuk a legújabb operációs rendszert, és még azon is használható
-
baro130
tag
A hívás befejezése piros karika nem tetszik, túl pici. Megszoktam hogy egy szélesebb téglapra kell bökni.
Párszor mellényomtam.
De majd megszokjuk.
-
GALARDO
addikt
válasz
skylinelaca #4 üzenetére
Úgy tudom, hogy azt már a második bétánál kiszedték.
-
joey04
titán
Amik a cikkben vannak nem a legfontosabb dolgok. Javították a homescreen crasht, folyamatosabbak az animációk (és gyorsabbak), 5s-n a touch id pontosabban érzékel, i4-en meg nagyon szép javulást hozott, erről táblázat is van:
Csak hogy ne az legyen megint, hogy az update a carplayről és az új grafikai megoldásokról szól. mert nem.
4: azt kiszedték
-
GALARDO
addikt
Így kellett volna kiadni, a 7.0-át.
Eddig mintha bétát használtam volna. A tegnapi frissítés óta, az egész rendszer megakaszthatatlan, és nagyon gyors...mint régen.
-
Touch-ko
őstag
válasz
skylinelaca #1 üzenetére
iPad3 es iPhone5 is jobb lett. Kivancsi leszek a retina minire is.
-
skylinelaca
senior tag
Nálunk i4-en csodát tett, i4s-en tökéletes ,egyenlőre nincsenek fagyások. Vizuális változások meg vagy bejönnek valakinek vagy nem, nekünk nincs bajunk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged