- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
4.1 van még az I4-emen... most akkor megéri frissítenem ? vagy várjak még az iOS5-ig
Láttam volt 1 rakat új funkció a 4.1 óta, de megéri váltani vesződni backupolni stb. vagy annyira nem nagy kunszt ? -
Hmm, tudtok most küldeni T-MOBILE hálózatból bárhova SMS-t?
Most raktam fel a 4.3.2-t i4-re, és "Message Send Failure" hibát ír, akárhova küldenék SMS-t...
Persze nem biztos, hogy szolgáltató függő, szóval küldött-e már valaki 4.3.2 óta SMS-t valakinek?
Eredeti a telefonon minden. -
hemaka
nagyúr
válasz
Solar_Wind #6 üzenetére
Mivel szinte csak a Safari sebezhetőséget javítoták, így nem sok minden extra történt.
-
bmwk1200s
őstag
daniel909; bmakszim +1
-
bmakszim
őstag
"...nem is sejtettem, hogy van a frissítések méretében egy szakmai konszenzus alapján kialakult minimum méret, amely alatt jónak, felette pedig rossznak mondjuk azokat."
Én ilyet egy szóval nem mondtam. de más sem, nem tudom honnan vetted. Azt nem értem igazából miért kötöttél bele másba, mert érdekesnek tartotta, hogy egy mai mobil op rendszer mérete megközelíti egy sokak által használt PC op rendszerét.
Az androidot meg elírtam, na bumm. -
daniel909
addikt
grafikau bugfix van? azaz van már animáció minden 3rd party appnál? mert igy kicsit android feelingje van amikor rámegyek és azonnal nagy feketeség, majd játék indulás
meg mikor elhuzom a csuszkát néha nem játsza be az ikonanimációt... lehet hülye vagyok de ez engem zavar
bmwk1200s: énis értettem elsőre hogy mire gondoltál.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Brutális eb #12 üzenetére
Végre valaki!
-
bmwk1200s
őstag
Látom senki nem értette meg, hogy csak arra gondoltam, hogy 10 év alatt (kicsivel több) már mobiltelefonon fut olyan méretű operációs rendszer, mint anno egy PC-n.
Gyengébbek és retardáltak kedvéért, nem vagyok teljesen hülye! -
beencee
őstag
Az Anrdoid nem igazán, de az Android, iOS, a Windows és a Linux különböző fajtái mind megtalálhatóak a kütyükön, amelyeket használok.
Emellett nem is sejtettem, hogy van a frissítések méretében egy szakmai konszenzus alapján kialakult minimum méret, amely alatt jónak, felette pedig rossznak mondjuk azokat. De mindig tanul az ember, köszönöm, leültem.(Ja és az általam írt szavak mindegyikében szerepelnek magán- és mássalhangzók is, odakinn pedig picit borult az idő.)
-
Mennyi most egy feltelepített Windows mérete?
Gyengébbek kedvéért: az iOS frissítés mindig egy teljes OS image.joey20: Nem, az N8 marad, mert még fejlesztek rá. Meg ugye a kameráját használom néha-néha. Ha az első feltétel már hamis lesz (el fog jönni), a másodikra meg szerzek céleszközt, nem lesz minek tartogatni azt a szimbolikus csokirudat.
-
hemaka
nagyúr
Mar fent is van
-
bmwk1200s
őstag
667MB?! LOL!
Mennyi is most egy windows xp sp3 telepítő? -
GALARDO
addikt
Én még mindig várok az iOS 5-re.
-
Morden24
nagyúr
Az az 4.3.7 inkább 4.2.7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Medence topik
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest