- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
HP440 G4 laposon w10 Edu-ra simán települt a progi MS-be való bejelentkezés nélkül is.
Próbáltak némi frissítést a kezelőfelületre tolni, az is valami, azaz több mint a semmi. -
ONEFREE
aktív tag
Mivel intel hír ide írom jobb híján. Tegnap belém hasított a felismerés. Mi van ha igazuk van az AMD srácoknak. Van egy i7 4790k egy 1080ti vel windows 10 pro. Természetesen minden vásárolt. A kedvenc játékom a Escape from Tarkov. Rá is térnék a lényegre. Minden Windows frissítés után egyre kevesebb fps t látok a játékban. Már az őrület határán mozogtam mikor belém hasított a felismerés. Mi van ha a köcs.g spectre javítás tart be nekem. Fel csaptam gyorsan egy Windows 7 ultimate et. 35 fps el többet kaptam. Köszönöm intel, hogy előnybe hejezted a gyorsaságot a biztonsággal szemben. Egész eddig csak intel és nvidia cuccaim voltak. Mától... Kerülöm az Intel. Nem tudom vajon spekuláció áll mögötte vagy csak a profit éhínség,de átba..va érzem magam. Kiváló processor még mindig és csak azért kellene cserélnem mert mesterségesen lassítják. Szánalmas..
-
Javítsatok ki, ha tévednék, de ez nem ugyanaz, csak MS Store nélkül?
Intel Graphics - Windows 10 DCH Drivers with Intel Graphics Command Center"This is the recommended driver for the early access release of the brand-new Intel® Graphics Command Center. If not already installed, this driver will add the Intel® Graphics Command Center to the system."
-
Z10N
veterán
válasz
SteaMMouse #11 üzenetére
??
-
awexco
őstag
Minek optimalizálnak játékokra ? nem mindegy , hogy 11 vagy 12 fps 640x480 ban ?
-
Z10N
veterán
Mar csak a diszkret videokartya hianyzik
-
Nagyon tudnék már értékelni egy használható Intel IGP-t, remélem összejön nekik!
Pontosabban remélem végre-valahogy-valahára összekuporgatják rá a fejlesztési pénzt... -
Duck663
őstag
Hát így elsőre, lenne még mit dolgozni ezen.
-
bazsi83vp
senior tag
Egyébként ez a pult a jövőben majd a hatodiknál régebbi generációkra is elérhető lesz?
-
Meteorhead
aktív tag
VÉGRE valaki értelmesen használja a Store-t. Ennél már csak az lenne plusz egy fokkal jobb, ha az UWD meghajtó dependálna rá, és a teszt időszak után egy friss telepítés automatikusan feltenné.
(Vajon AMD mikor jut el ide?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest