- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
"ha kicsit nagyobb lenne az AMD gyártókapacitása és lenne rendesen marketingük... ezzel a rendszerrel eléggé nagyon ütnének"
Azt Viszont az Intel biztosan nem engedi ,már a nagyobb gyártosort.
PL: E-350-el szerelt nettopot szerettem volna venni 10-11",szerinted melyik gyártó merte beválalni?Nem sokat látni belölle,persze biztos hogy van,de én még nem láttam ,csak 13"-15"ban. persze olyan áron,hogy inkább Intel atomot veszem meg(nem veszem csak mondom)
Intel szépen fizet ,vagy lefizet,,bekebelez vagy tönkretesz,ha a másik gyártót segíted,vagy mersz az Intel piaca felé nézni.
Háború van.
Mintha már lett volna ilyen,
pert nyert egyszer -kétszer AMD ,de a hajára kenhette.Az NV-nak is be lett tömve a kis szája.
Azóta nem változott szinte semmi.
Olyannyira befolyásolja az Intel a piacot,hogy bele sem merek gondolni.
Jó ez így nekünk?
OFF
(kit érdekelnek a kis emberek?,Bank kölcsön ad,(Frank:272Ftaztán ,anyád házát is elveszíted) Rendesen etetve vagyunk ezen a bolygón......
Csak azt mondja meg nekem valaki,miért kell minden céhgnek ultra-extra nyereséget termelnie?
Ez olyan mintha minden hónapban egy kicsivel többet kellene ennem,mert éhen halok,ha 15%-kal nem eszem többet./persze fejlődni kell!
"jöjjön már az a szent*Meteor*" sokan vagyunk!"
OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest