- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloomberg
tag
Szerintem is megérné a tesztet frissíteni.
Én a héten megtapogattam egy ilyet, mindent ver sztem, nekem nagyon tetszik ez a gép.
-
kzoltann
aktív tag
Szerintem kifejezetten jó lett. Lehet megérne egy frissítést a teszt.
Én nagyon szeretem az új bridgben azt, hogy tudok a telefonon keresztül gépelni a tabletre. (Nem szeretek érintőképernyőn gépelni) -
gzbotii
nagyúr
Anno jo sokat vacilaltam, h mi legyen..vegy ilyet vagy ne. Akkor tudtam, h jon az uj varians ra (BBP OS 2.0) de megse mentem bele. Hmm, meglassuk menyire futtatja jol a droidos app-okat
-
Már kedd óta elérhető.
-
ABal
őstag
Én még most sem tudom eldönteni, hogy egyáltalán érdemes lenne-e megfontolni a megvételét a 7 hüvelykes ajánlatok között. Persze, ha egyáltalán olyan áron kínálnák, amire felkapnám a fejem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Mivel nincs BB telefonom, se ilyen tabletem, nem objektív véleményem, de a Playbook bukásának nem az volt az egyik oka, hogy BB telefon nélkül sok alapvető feladatot nem tudott ellátni? Ezek szerint 1 évnyi fejlesztés után se változott a koncepciójuk.
Akkor min dolgoztak közel egy évig a fejlesztők?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest