- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videóknál valóban lehet látni,de ez annak köszönhető, hogy a 4 K tartalmak máshogy vannak tömörítve. Sima FHD tv-n is szebbek ezek az anyagok.
Játéknál valóban van különbség, ha csak az élsimítást nézzük már az is mást mutat a 2 felbontáson.
Kinek mi éri meg, illetve megtérül e az anyagi befektetés hardverileg és kijelző ügyileg a látványban ebben nem vagyok biztos. Nem hinném,hogy például az én anyagi helyzetemben, belefeccölnék pl + 400 K-t kijelzővel cserével együtt a mostani FHD ra alkalmas hardverembe hogy 4 K-n toljam ugyan ezeket a játékokat.TV-m egyébként 4 K HDR, de igazából azt mondom, hogy fényerőn és felbontáson kívül ott tartok ahol ezelőtt 7 éve a Kuro plazma TV-mel, csak elcsesztem 300 ezret ...
-
Seirei
tag
Fogyasztói kör szűkülésről van szó, ami gyártósorok csökkenésével fog járni, ami további készlethiányt és magas árakat von maga után (már ha minden marad úgy ahogy jelenleg zajlik) így ez a "mindig lesz aki kifizeti" dolog max. féligazság.
Viszont eljön az a pont amikor már azok sem fogják kifizetni, akik eddig bőven megtehették.Nálam pl. néhány hónapja sikerült átlépni ezt a pontot mikor átlépte a 300 ezres határt az a gép amit már összeraktam több oldalon is - mind magyar, mind nemzetközin, hiába tehetem meg hogy kiegészítsem, elvből elutasítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows XP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest