- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
samir
tag
Vajon desire500-ra mikor jöhet(vagy jön-e)?
-
spuros
őstag
Igaz sohasem volt HTC telefonom és nem is tervezem, hogy veszek (ha csak nem újra összedobnak egy Nexust) de én azért remélem jobb időket is lát a cég...
-
-
Hegasus
senior tag
naahh ez dicséretes!
szerintem mondjuk az is nagyban közrejátszott, hogy a sense launcher sokkal "egyszerűbb" lett. Könnyebb volt átírni. (meg ahogy feljebb írták usában kimaradt a 4.2.2, de szerintem itt se fog sokat késni) -
fojuzer
aktív tag
Hm Umcsi az maradi "Android sajna mindig csak a legdrágább,s újabb telokon vannak frissitések.Kötelezni kellen minden gyrtot,ha müszakialg alkalmas,azonnali,rendszer,OS-Op-frissitésre.Hja minden gyárt azt s akkor ad frissitést mikor kedve tartaj,Jöjjenek a újabb-OS-OP-rendszerek,melyekmajdnem minden telon,müködnek,hja s optimalizálva vannak!Ez az átka a követelmény-elöirások,nélküli hanad.banda szoftverekben,Zártak ezért jobbak!
-
kiki89
aktív tag
Szép teljesítmény! A végén csak összekapja magát a HTC, mert eddig elsunnyogták a frissítéseket vagy csak jó sokáig húzták.
-
Nigér
őstag
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Kb. 3 hete megkaptuk a 4.2.2.-es frissítést, aztán hogy a továbbiakban mi lesz...
Én már nem számítok semmire, de az X topikjában linkeltek olyan híreket hogy esetlegesen még lehet valami update. -
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Ahogy a ONE S-é is... vicc
-
HawerKing
őstag
Ideje volt mar
-
Cilindrik
aktív tag
Vajon a ONE X re is lesz?
-
Xaels
félisten
Annyit hozzátennék, hogy egyelőre ez az USA régióra vonatkozik és ott tudtommal kimaradt a 4.2-es frissítés és egyből ezt kapják azért is jött ilyen hamar. Idehaza még azért várni kell majd rá egy kicsit.
-
Robertoq
őstag
Piros pont
Reméljük felpörögnek és nem járnak úgy mint a BB vagy a Nokia -
GALARDO
addikt
Várom.
Jó gyorsak voltak, csak így tovább HTC!
-
Wajk
addikt
gratula a HTC-nek
rájuk jár a rúd, de azért ezért szerintem megérdemelnek egy kis dícséretet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest