Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
engem amúgy is zavar ágyban ha oldalra van fordítva ...folyton belesik a telefon az arcomba
nincs semmi kapaszkodó rajta, hüle kerekített formák
amúgy meg ez is elég marhaság....vagy kikapcsolni lehet vagy forog mindenhogy ...miért nem lehet akkor már megadni ..azt hiszem 5800 nokia ilyet tudott
-
pdatech
csendes tag
Én eddig bugot nem nagyon vettem észre.
Viszont a factory reset annak mindenképpen ajánlott, aki nem akaqrja egyesével végignézni a widgeteket/alkalmazásokat, ugyanis ami nem kompatibilis a froyoval, az bizony "force close-ra" megy könnyedén.
Én úgy 25-30 extra widget/alkalmazást használok, 3-4 volt, ami hibásnak tűnt, azokat kidobtam és stabilnak tűnik.főbb extrák
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest