- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
engem amúgy is zavar ágyban ha oldalra van fordítva ...folyton belesik a telefon az arcomba
nincs semmi kapaszkodó rajta, hüle kerekített formák
amúgy meg ez is elég marhaság....vagy kikapcsolni lehet vagy forog mindenhogy ...miért nem lehet akkor már megadni ..azt hiszem 5800 nokia ilyet tudott
-
Mappa
addikt
a képernyő elforgatás ment froyo előtt jobbra? ..mert most már igen
-
Mappa
addikt
hát nem egy nagy durr ez a froyo
ez a 720p meg csak jól néz ki a leírásában így froyo után de semmi ..mondjuk aztán rohadt sok videót rögzítek ..max csak próba képen lepróbálom,
plusz pont a led világítás videónál viszontami így gyorsan feltűnt
-10 vagy több üzenet olvasásnál a gördítés még mindig darabos, nem folyamatos de javult
-bármilyen programból visszalépve nem a menübe lép hanem a főképernyőre (úgy látszik ez engem zavar csak, pedig ez szvsz rohadtul idegesítő)
- komolyabb 3D alkalmazás én még nem próbáltam "assassin creed gameloftos játékra" indításnál kiírja nem eredetiaz csak le ok-ézni lehet majd kilép.
-fénykép albumot nagyon sokáig tölti be...ez előtt sztem hamarabb tette dolgát,mert most legördítek azt nagy szürke képek és frankon várni kell vele.
-flashlight jópofa ..bár érdekes hogy szoftver frissítéssel +ba jár ez a program ..nem marketes mind1
-zene: azon belül album kép ..még mindig nem lehet megadni neki egyéni albumképet, viszont ha meg nincs akkor automatikusan hozzá ad egyet a download vagy a bluetooth mappából..egyáltalán miért onnan? így az ismeretlen albumképekhez beteszi az emailben kapott első képet, totál érthetetlen.ez froyo előtt is megvolt de ez megint csak engem zavarmost így hirtelen ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest