- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nézem is....
-
rep3at
őstag
Tetszenek az új funkciók, már tegnap meg is nézegettem őket, egyszerre kiírja a frissítéseket ha fellépek a netre (ez a funkció amúgy nagyon tetszik a rendszerben).
-
pampika
őstag
remek, yuppííí, egyebek.
de netán arra is figyeltek, hogy a hibabejelentő oldalukon már jó ideje figyel egy thread, ami azt taglalja, hogy a maps-nek van egy service-e (a prefetch service-re gyanakodnak), ami erőteljesen zabálja az akksit, akár fut a maps, akár nem. és kb. mindegy, hogy milyen készülékről van szó a herotól a nexus s-igszóval erről esetleg vmi info?
-
edward2
addikt
A hotpot szerintem már volt régiben is. Én simán értékeltem éttermeket már korábbi verziókban is.
-
Mr.Csizmás
titán
schööön, nyomok is egy frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest