Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz helixP #39 üzenetére

Menü gomb, filter, All apps. Vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy van egy szűrő, ami elrejti a nem Marketből származó programokat, azt kell kikapcsolni.

(#40) heady91: Milestone. A jelenség az (hivatalos Froyo-val is), hogy nagyon lassú, majd hirtelen kilép, többé pedig nem indul. Alapértelmezettnek van beállítva, de egy újraindulás után újra kell telepíteni ahhoz, hogy megint el lehessen indítani, de akkor is csak egyszer fut és csak egy rövid ideig.

• Rickazoid

addikt

Jó hír, vártuk már. Nekem ma reggel találta meg a fizetős programokat, ajánlásként még nincs, de már van Top Paid. Viszont nem mind van fent, ez vajon miért lehet? Régiókra lennének korlátozva a programok elérhetőségei is? Az jókora szívatás lenne.

"illetve a fejlesztők bizonyos készüléktípusok számára letilthatják vagy épp bizonyos modellekre korlátozhatják portékájuk elérését"
    Ez viszont jól hangzik, feltéve, hogy betartatják a fejlesztőkkel, hogy tiltsák a programjaik telepíthetőségét azokra a telefoncsoportokra, amiken nem fog elfutni. Például vártam már az SPB Shell-t, de mint kiderült, enyémen nem fut el, de erre vonatkozó információ sehol nincs, ráadásul demó verzió sem érhető el belőle, ahogy sok programból. Ilyen sosem derülne ki tiszta úton megvétel előtt így, 15 percből iszonyú könnyű kicsúszni, aztán lehetne futnia az embernek 2000 Ft után.
    "Ugyanazon alkalmazásból mostantól több különböző változat is feltöltésre kerülhet, mely különböző hardveres képességű – például lassabb processzorral vagy kisebb kijelzővel szerelt – mobilok lehetőségein hatékonyabb kiaknázását is lehetővé teszi."
    Ezt nem értem, eddig is láttam ilyeneket, például yxplayer2 és yxplayer2 Neon. Vagy mostantól azonos névvel fognak szerepelni és a Market dönti el, hogy mi települjön több verzió közül?

Új hozzászólás Aktív témák