- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibiubi1986
csendes tag
Sziasztok!
most jött az sms h lerántott a guglimarket 496ft-ot a számláról... holott nem vettem semmit... valakinek hasonló?
-
netseft
aktív tag
Örülök neki, legalább ennyi fejlődés legyen...
-
flash-
veterán
sziasztok
android marketre felmentem,láttam egy játékot asphalt 5
annak az ikonja is volt,és abból voltak screenshotok.
megvettem a játékot.
letöltödött majd feltelepült
az ikonja is az asphalt 5-é
de amikor inditottam a játékot akkor már kiderült hogy ez csak az asphalt 3.ez átverés
mit tegyek?
nem tudok semmit tenni? -
AMD Power
titán
Egy szoftver frissítés után mi lesz a kifizetett programokkal/játékokkal?
-
Catman
aktív tag
Sziasztok,
Ha a marketen megveszek egy appot, akkor tudom offline hasznalni? Azt olvastam, hogy a license check miatt mindenkeppen online kell lenni, ha hasznalni akarom. Ez tenyleg igy van?
-
schummy
tag
Sziasztok,
a két új keresőfunkciót, hogy tudom "elővarázsolni"? Valamint olvastam olyasmit is, hogy országokra lebontva is mutatja a best app-eket. Ez igaz, vagy csak én értettem valamit félre?
-
hakosh
tag
Nekem fel kellett szabadítani némi helyet a belső memóriában. Ugyanez volt nálam is Desire-n.
-
Rebel007
csendes tag
Sziasztok!
Olyat tapasztalt valaki, hogy belép a Marketbe és ahogy megnéznék egy olyan listát amin már fizetős Appok is vannak, odalép az oldalra és ahogy megérintem a képernyőt forced close és visszalép a market főoldalára. a teló HTC Legend.
Újraindítással próbálkoztam nem oldotta meg.
Köszi előre is. -
Ace owner
addikt
Számlám sincsen, még tanulok..
-
plus44
veterán
Nofene, lassan Mo. is számítani fog?
-
a_nitto
csendes tag
Halleluja
-
Segal
veterán
válasz
Ace owner #68 üzenetére
MIért sim kártyád az van? MInek az neked lehet az utcáról is telefonálni...
Ébredjünk már fel a 21. századba élünk teljesen nyilvánvaló a bankkártyás megoldás. Ha még az lenne hogy összeáll a Google az egyik bankkal és mindenképp náluk kell számlát nyitni megértem a rinyát de így tökfölösleges ha nem ezen rágódnál már régóta lehetne bankkártyád.Amúgy ez egy szenzációs hír épp SGS2-re várok tehát nem is jöhetett volna jobbkor
-
Wave86
tag
válasz
Ace owner #68 üzenetére
Szépen beballagsz a számlavezető bankodhoz és igényelsz egy bankkártyát (ha a számlaigényléskor nem tetted volna meg), vagy praktikusabb egy netkártya (virtuális kártya).
Ha a telefonszámlához adódna, akkor a szolgáltatókra róna plusz terhet még annak is a behajtása. Plusz ők semmilyen kapcsolatban nem állnak a Google-lel.
Vannak olyan szolgáltatások is, amik a telefonszámlát / univerzális egyenleget terhelik, de az teljesen más téma, nem ide kapcsolódik. -
Tafaya
csendes tag
Azt nem tudni mikortól lehet majd fel is tölteni fizetős alkalmazást?
-
callmeakos
veterán
De sokáig tartott de végre megérkezett. Hamarosan vételezek egy X8-at remélem lesz rá kellő mennyiségű alkalmazás
-
válasz
Ace owner #53 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért kell minden miatt sípolni?
Tisztelettel, a számlára terhelős megoldással még jövő év végén sem lenne fizetős Market-ünk, mert minden szolgáltatóval (országonként nem egy darabbal - ugye itt is van 3 + virtuális Posta) le kell ülni, tárgyalni, egyezkedni.
Ezek után, azért hogy ez megérje a szolgáltatóknak részesedést kifizetni, ami az Appok árát növeli.
Köszönöm szépen, nem kérek a szolgáltatón keresztüli számlázásból, ma már tényleg nem kunszt egy bankkártya, ráadásul már én is olyan bankot választottam, ahol megfelelő fizetés odautalása után ingyenes pénzfelvétel, belföldi utalások, stb.-vel kényeztetnek - és a számlavezetési díjam havi 20-30 SMS visszajelzéssel nincs 600 HUF.
-
Cyberpunk
félisten
Na ez jó hír
-
kolosanyi
veterán
Végre valahára... Nagyon itt volt az ideje ennek is. Na, de most már minden klappol. Egyre jobban bejön ez az idei konferencia nekem is.
(Most meg, hogy felraktam a 2.3-at az Oprimusomra tényleg jó a mai napom.
Ráadásul este még koncertre is megyek... Na ez tényleg jó nap... -
lmisi
senior tag
Nekem régóta virtual master card "hitel kártyám" van. A nagy hárombetűsnél amikor webelérésre váltottam igaz külön kérésre, de adták. Vettem linuxra egy programot aztán évekig nem használtam. Idén rákaptam az eBay/Paypal-ra, no meg az androidos progik vételére. azaz most már egész jól ki van használva.
Van egy másik kis 3betűsnél is számlám ingyenes számlavezetési díjjal, (mivel a fizetős számlámat meg akartam szüntetni) kérdezem tőlük virtuális hitelkártya?
Nagy csönd a túloldalon, szinte hallottam a gondolati fogaskerekek csikorgását, majd jött a válasz nincs. Szóval nem mindegyik bank tudja (Maradt a nagy 3betüsnél a számlám mellesleg a webbankja is klasszisokkal jobb mint a kis3b. Kis pénzért kis focit kapsz) -
AkosL
aktív tag
-
szki
őstag
Én is VISA Virtual "kártyát" használok. A bank ingyen adta. Mielőtt vásárolok, akkor telebankon engedélyeztetek egy keretösszeget, és például 24 óráig. Aztán egyből le is vásárolom azt
Biztonságosabb, mint a dombornyomott cumó. PayPal-hoz is ezzel regeltem be anno.Szóval indulhat a vásárlás!!
(#68) Ace owner: hát ja. Symbian-hoz vásároltam már úgy, hogy az előfizut terhelte
-
debrejo
senior tag
premete: paypal/moneybookers-re gondolsz? -
AS
félisten
Így most már 100% biztos a nyári Tablet vásárlás
-
nagyj74
senior tag
Nagyon jó, köszönöm a választ.
-
AMD ehog
aktív tag
AZért ez elég foghíjas még. Se maverick, de még az ingyenes Google Earth sem érhető el, a Docunents To Go-ról nem beszélve.
-
nagyj74
senior tag
Végre elérkezett hozzánk is.
Ennek örömére le is töltöttem az SPB-t.
Ahogy az árakat nézem, ennyit bőven megérnek az appok.
Kérdés: nem találtam azta menüt, ahol a kártyát regisztrálni lehet, ezért az SPB megvásárlásakor adtam meg mindent, amit kellett. Többször már nem kell regisztrálnom, ugye? -
Ace owner
addikt
És ha nincs bankkártyám? Kitörölhetem per pillanat a hátsó fertályamat ezzel a fizetős rendszerrel...
-
hemaka
nagyúr
Ezt is megéltem, nem semmi.
-
Janaboy
veterán
Kerdes: toroltem a cachet, h latszodjanak a fizetos appok, ami rendben is van. De ket app kereses utan a my appsbol eltunt az osszes eddig telepitett appom. Miert? Vagy mit tehetek?
-
Mert eddig csak az ingyenes tartalmakat érted el, amelyekből kb. 5-10% volt használható alkalmazás.
Ezek továbbra is elérhetők maradnak, tehát nem vált fizetőssé semmi, ami korábban ingyenes volt, de így már komolyabb szoftverekhez is jogtisztán tudsz hozzájutni (pl. egy QuickOffice 2 rugó, de a játékok nagy része pár száz forintból megvan, vagy nekem nagy kedvencem a PowerAmp widget, 600 Ft-ért instant get), nem beszélve a komolyabb softhouse-ok (Gameloft, EA) által készített játékokról.
Magyarul ezért jó neked, hogy végre van rendes, normális, fizetős alkalmazásokat is kínáló Market elérés Magyarországon.
szerintem félreértelmezte a dolgot, és azt hiszi, hogy az eddigi FREE appok is fizetősök lesznek. -
Ha egy warezolós takonyharcos vagy, akkor semmi előnye sincs. Ha meg érdekel a platformod sorsa, szeretnéd a jó minőségű appok fejlesztőit támogatni, legálisan és hackelés nélkül hozzáférni olyan dolgokhoz, amik eddig nem voltak elérhetőek, akkor láthatnád hogy jó dolog.
A legfontosabb talán az, hogy a fejlesztőknek megérje Androidra fejleszteni.
-
lorincmate
tag
Csak ahogy mindenki megmondta nehéz szülés volt de sikerült
-
Nordic
Közösségépítő
Ideje volt már(mondom ezt az öreg droidosok nevében
)! Még jó hogy csak nemrég vettem ilyen telefont, így alig kellett erre másfél hónapot várni.
Am ilyenkor a google hol tárolja a megvett appokat? Gondolom azért nem kell újra megvennem őket, ha mondjuk telefont cserélek, vagy csak a jelenleginek kell valami hard reset...
-
gzbotii
nagyúr
valaki, elmagyarazna nekem is, mert sajan nem ertem, miert is jo anyira nekunk, h fizetos a market?
-
Rickazoid
addikt
Menü gomb, filter, All apps. Vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy van egy szűrő, ami elrejti a nem Marketből származó programokat, azt kell kikapcsolni.
(#40) heady91: Milestone. A jelenség az (hivatalos Froyo-val is), hogy nagyon lassú, majd hirtelen kilép, többé pedig nem indul. Alapértelmezettnek van beállítva, de egy újraindulás után újra kell telepíteni ahhoz, hogy megint el lehessen indítani, de akkor is csak egyszer fut és csak egy rövid ideig.
-
helixP
nagyúr
Vajon mért nem találom meg a marketet az aplication-ök között, hogy töröljem a Cachet...? Settings – Application és nincs ott a market...
-
NakedMan
csendes tag
Én sztem maradok az Applanetnél, nem vagyok eleresztve...
-
Rickazoid
addikt
Jó hír, vártuk már. Nekem ma reggel találta meg a fizetős programokat, ajánlásként még nincs, de már van Top Paid. Viszont nem mind van fent, ez vajon miért lehet? Régiókra lennének korlátozva a programok elérhetőségei is? Az jókora szívatás lenne.
"illetve a fejlesztők bizonyos készüléktípusok számára letilthatják vagy épp bizonyos modellekre korlátozhatják portékájuk elérését"
Ez viszont jól hangzik, feltéve, hogy betartatják a fejlesztőkkel, hogy tiltsák a programjaik telepíthetőségét azokra a telefoncsoportokra, amiken nem fog elfutni. Például vártam már az SPB Shell-t, de mint kiderült, enyémen nem fut el, de erre vonatkozó információ sehol nincs, ráadásul demó verzió sem érhető el belőle, ahogy sok programból. Ilyen sosem derülne ki tiszta úton megvétel előtt így, 15 percből iszonyú könnyű kicsúszni, aztán lehetne futnia az embernek 2000 Ft után.
"Ugyanazon alkalmazásból mostantól több különböző változat is feltöltésre kerülhet, mely különböző hardveres képességű – például lassabb processzorral vagy kisebb kijelzővel szerelt – mobilok lehetőségein hatékonyabb kiaknázását is lehetővé teszi."
Ezt nem értem, eddig is láttam ilyeneket, például yxplayer2 és yxplayer2 Neon. Vagy mostantól azonos névvel fognak szerepelni és a Market dönti el, hogy mi települjön több verzió közül? -
AS
félisten
Már csak WP7 log ki a sorból.
-
Integra
titán
na végre, meg tudom venni az appjaim!!!
jobb későn, mint soha -
n0_gAboR
őstag
Ezt is megeltuk, vegre
-
daninet
veterán
Egy csomó app hiányzik így kapásból 3at nem találtam amit rendszeresen használok. Ez így market light
-
Zolexx
aktív tag
Na én ki is probáltam telón keresztül regiztem a kártyámat, pikk-pakk mindenféle utasítás nélkül
launcher pro unlockert megvettem
-
Csabulator
tag
Én is nagyon örülök ennek. Nekem is rootolt telefonom van, de nem torrenteztem le még semmilyen programot. Ki tudja mit piszkáltak bele, én meg nem vállalom a kockázatot. Néhány magyar applikáció meg megérdemli azt, hogy fizessek értük, mert nagyon jók!
-
XmoD
senior tag
Vegre! Ertelmes kamera szoftvert keresnek! De csak en nem lattom X8-n a fizetos app-okat ?
Bocs kicsit write only volt. Megoldva!
-
endrodiz
tag
nekem telenoros gyári romon galaxy 3-al továbbra sem van fizetős market.
már minden "trükköt kipróbáltam, kivéve a telefon kikapcsolását..
eddig sem warezoltam, de ezután sem fogok, mert annyira nem érdekelnek a nem elérhető programok...
-
gaben88
őstag
Hatalmas Like a Google-nak!
Jöhetne már a LG Optimus 3D, mert az a telefon lehet, hogy rávesz, hogy visszatérjek a WP-ről a kis zöld robotra!
-
mrlujoak
veterán
...és ezek után várjuk sok szeretettel a Sony Ericsson Xperia play-t is hivatalos forgalmazásban!
-
debrejo
senior tag
Ma reggel nekem is feltűnt hogy hopp, ott a fizetős része, hujujj
Időjárás widgetet akartam letölteni, mert a witiz rendszeresen befagy, és mit dob ki először? BW, 5xx forintért. Szuper!
-
Probber
őstag
Annyi ideig kellett rá várni, hogy már-már hidegen hagy, hogy elérhetővé vált a fizetős rész.
-
Harti
senior tag
Tök jó, de én semmi változást nem látok Market-en, hol tudom elérni benne a fizetős részleget?
-
válasz
idkfaiddqd #13 üzenetére
Ezt próbáltad?
-
idkfaiddqd
tag
nexus one cyan m. 7.0 ,2.3.4-es romon nincs még magyar market.
-
m@xsys
senior tag
Végre!
Andoidosok örülhetnek! Most már lehet költekezni. -
Egyre jobban tetszik az idei I/O.
)
Nagyon jó dolgokat jelentettek be a konferencián, amiből a teljes Android közösség profitálhat.
rudymester:
Aki normálisan elkészítette az offline navigációját, annak eddig sem volt akadály.
A Sygic-et pl. simán letöltötted ingyenesen, a keretszoftvert, majd utána az alkalmazásból - vagy neten keresztül tudtad a megfelelő térkép csomagot megvásárolni - majd a keretszoftverhez járó downloaderrel letölteni a megfelelő térképet.Nem nagyon tudok olyan alternatívát, hogy a Market-en keresztül miért is lenne jobb pl. egy térkép frissítés, mintha a saját szoftvered csinálja.
-
rudymester
senior tag
Éppen itt volt már az ideje. Fel fog futni az Android Market fizetős része, ebben biztos vagyok és jöhetnek az offline navik is, a méret már nem akadály!
-
kaller1
veterán
Akkor mostantól az "Azért warezolok, mert nem tudom megvenni" kifogással jövők ezt elfelejthetik.
-
sagit
veterán
A Beautiful Widgets-et tuti megveszem 529 Ft-ért
de csak kövi hónapba.. nagyon jó hogy végre lehet csemegézni és nem elszálltak az árak sem szerintem...
A fizetés mikéntjéről valaki írhatna pár szót...
-
bobace
addikt
finally...
-
Scenic
tag
Még nem kattintottam végig egyetlen fizetős appot sem, de hogy tudok fizetni? Eddig nem kért be semmilyen bankkártya adatot tőlem a Google!?
-
rep3at
őstag
Sokan vártak már erre, végre. Lehet hogy hamarosan visszatérek droidra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Google Pixel topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged