Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jelenleg egy 780 Ti-vel 80 fps-t lehet Bioshock Infinite-tel elérni 4k-ban mediumon (ultrán 60). Ha az OR consumer 1 2560x1440 lesz, noha igaz hogy nagyobb erőforrásigénye lesz mint egy sima 1440p-nek, attól még tartható lenne szerintem már ma is a 70-80 fps vele. De köv évben jön majd csak ki, tehát addig kijön várhatóan a 390X is, és terjednek a 9xx-es geforce-ok, a szoftver is javul, a driverek is. Tehát akár már első nap ilyen szintű grafikával lehet játszani, amit én speciel nem is vártam, mert már sokan az asztal alá borulnak a sima Tuscany vagy a Rollercoaster demótól is, pedig annak a grafikája nincs azért ilyen szinten. De maga az élmény annyira más, hogy mégis üt. 
 Jah és ezek azok a játékok, amiket úgy terveztek, hogy monitoron jelenjenek meg. Onnantól hogy a VR-t is számításba veszik, készülhetnek olyan beállítások vagy eleve programok, amik jobban kézben tartják az erőforrásokat, és ötletesen használják ki a vr-t, nem pedig csak utólag hozzáheggesztett módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő