Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LanyUs

senior tag

válasz Runner_fxr #8810 üzenetére

Nem árt ha a biker jó erőben van ha ilyen körülmények között teker egy lazát. Ma besz.pt.m kissé :)
    Amúgy igazad van nem egy kis gép a Trance X e+ 2, de én jól mutatok rajta a paramétereimmel :) ( 192/100 ). A 625 akku mellé vettem egy 800-ast és már voltam olyan elvetemült, hogy egy bringa táskában vittem magammal cserének. 1 perc alatt átdobtam ha kellett.
    Na szóval 1 hete süt felénk a nap, ezért kimentem hajnali ötkor túrázni ( pályázni nincs technikai tudásom, max. a legkönnyebben lemegyek párszor ). Eco módban 50%-ban és emelkedőn tour 100%-ban mentem, hogy jó nagy kör legyen :) . Az egyik lejtőn több sár lett + kidőlt fák + erdőmunkálatok és dagonya.
    Visszafordulni az emelkedő miatt nem tudtam, kerekek nem forogtak. Na ölbe vettem, 50 méterenként megálltam, mert kimaxolta a pulzusom. Húztam-vontam ahogy csak bírtam, míg egy 500m után egy vadászleshez értem, ahol az egyik munkás otthagyta a pólóját. Jól fel is áztattam és kimostam vele a kerékjáratokat, onnan még 200m-ert vonszoltam a gépet és kijutottam végre a teherautók által szétjárt földesről egy túrista ösvényre, ahonnét már nem volt gond.
    Na ez a szitu volt a pokol, inkább maradok a 100%-ban ismert útvonalaimon.
    Érdekességképpen készítettem ide a fórumra egy képet a kínai lámpáimról teljesen sötétben Newboler hadsereg ( 2 kicsi + 1 nagy ). Na így látok nincs probléma :)

Ui.1: igen balra az kürt! A vaddisznók gyűlölik a hangját, futnak amerre látnak ha esetleg az úton kóborolnak, legyen az akár koca nem számít. Leteszteltem már!
    Ui.2: közel 1 óra tekerés és 300m szint után látszik a képen eco és még 5 fullos egység ( kb. 90% körül lehetett ). 20% 1 egység

• StLui

veterán

válasz Runner_fxr #8810 üzenetére

Az a szomorú, hogy ez nem "gond", hanem szándékosan nincs kapcsolat :U

Új hozzászólás Aktív témák