Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
Runner_fxr #8810 üzenetére
Nem árt ha a biker jó erőben van ha ilyen körülmények között teker egy lazát. Ma besz.pt.m kissé
Amúgy igazad van nem egy kis gép a Trance X e+ 2, de én jól mutatok rajta a paramétereimmel( 192/100 ). A 625 akku mellé vettem egy 800-ast és már voltam olyan elvetemült, hogy egy bringa táskában vittem magammal cserének. 1 perc alatt átdobtam ha kellett.
Na szóval 1 hete süt felénk a nap, ezért kimentem hajnali ötkor túrázni ( pályázni nincs technikai tudásom, max. a legkönnyebben lemegyek párszor ). Eco módban 50%-ban és emelkedőn tour 100%-ban mentem, hogy jó nagy kör legyen. Az egyik lejtőn több sár lett + kidőlt fák + erdőmunkálatok és dagonya.
Visszafordulni az emelkedő miatt nem tudtam, kerekek nem forogtak. Na ölbe vettem, 50 méterenként megálltam, mert kimaxolta a pulzusom. Húztam-vontam ahogy csak bírtam, míg egy 500m után egy vadászleshez értem, ahol az egyik munkás otthagyta a pólóját. Jól fel is áztattam és kimostam vele a kerékjáratokat, onnan még 200m-ert vonszoltam a gépet és kijutottam végre a teherautók által szétjárt földesről egy túrista ösvényre, ahonnét már nem volt gond.
Na ez a szitu volt a pokol, inkább maradok a 100%-ban ismert útvonalaimon.
Érdekességképpen készítettem ide a fórumra egy képet a kínai lámpáimról teljesen sötétben Newboler hadsereg ( 2 kicsi + 1 nagy ). Na így látok nincs problémaUi.1: igen balra az kürt! A vaddisznók gyűlölik a hangját, futnak amerre látnak ha esetleg az úton kóborolnak, legyen az akár koca nem számít. Leteszteltem már!
Ui.2: közel 1 óra tekerés és 300m szint után látszik a képen eco és még 5 fullos egység ( kb. 90% körül lehetett ). 20% 1 egység -
StLui
veterán
válasz
Runner_fxr #8810 üzenetére
Az a szomorú, hogy ez nem "gond", hanem szándékosan nincs kapcsolat
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Tőzsde és gazdaság
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest