- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Megjön. Kifújom. Használom. Ha rendetlenkedik, megint megfújom kicsit. Ha továbbra sem megy akkor kuka. 2000Ft egy kazán. Így elmegy 3-5 hétig. Nekem ez bőven elég. Nem éri meg vesződni és kétes eredményt elérni.
A kifőzéssel ki tudja milyen szennyeződés kerül bele a külsejéről.
Az alkohol szintén ki tudja mit oldhat le.
Az égetéssel meg csak az üvegszál megy tönkre.szerk: Viszont a tank patronokat rendszeren átmosom forró vízben.
(#3415) wwenigma: eGo-C 1000-es aksit márpedig nem nagyon fogsz most máshonnan kapni. Beszéltem múlt héten ecigi.shop.hu tulajával. Ő panaszkodott, hogy sajnos nagy az árkülönbség nála az eGo-T és C aksi között, így nem is nagyon fog készletezni még belőle pár hétig. Máshol pedig nem nagyon láttam kirakva.
Én azt hiszem holnapig bírom még a dolgot és rendelek egy 650-es vagy 1000-es eGo-C-t meg az egyébként is felgyülemlett cuccokat a kosárban.Mondjuk racionális érvem nincs rá perpill, mert még van kettő alig használt eGo-T kazán és 4-5 működő (ebből 3 bontatlan) Kanger, valamint egy félig meddig jó 510-T LR.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest