- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
raytrace #8442 üzenetére
na leteszteltem
2 ml fogyott a helix v3-ba mystic juice
1 ml fogyott a tubby bc-be, dekang4.3 volton hajtottam, az ellenallasok 2.1-2.2 Ohm mindkét patronban, saját tekeres
3ml, enyhe csalódás, de mivel a helix gyorsabban gozol, ha csak azt használom lehet megvan a 3.2-3.4 ml is, vagyis két helix tartalynyi, függ a lotyitol is, ezek szerintem 50-50% egyensúly, és azért tomenyek, szerintem laca féle lotyivel és csak helix v3-al, többet is elgozoltem volna
szóval annyira nem rossz az, tudja az 1300mah-t, tud annyival többet mint a 900-zas
és ugye egyébként szép, kellemes fogás(kicsit vaskosabb, nekem bejön ), selymes tapintás, a gombot is elég finoman nyomni, nem nehéz, jó áron van
csak ajánlani tudom, két Helix tartály egy átlagos e cigarettas embernek elegendő, nem kell napközben tölteni, ha hazamegy az ember akkor meg legyen egy tartaleka, de szerintem ha éjszaka tölti akkor..
azt nem tudom mennyi a töltési ideje, szerintem 0-ról 100%-ra, olyan 4 óra, de most azt is letesztelem
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest