- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, ez tiszta, de gyanítom, Defenderre van a legtöbb, már csak az elterjedtsége okán is. Plusz, ha egy olyan cég peccseli ezeket, aki egy nyüves nyomtató problémát nem tud megoldani W10 debut óta... szerintem ha másnem, már ezért jobban meg kéne bíznunk a 3rd party appokat fejlesztő security cégekben.
@dolon75: szívesen!
-
Alteran-IT
őstag
Te nem tudtál konkrétan alátámasztani semmit a Google Zero-val kapcsolatban, szóval így ezt figyelmen kívül hagyom. Én is tudom azt mondani például, hogy Orbán Viktor azt mondta, hogy a következő 1 órában minden boltban ingyen lesz minden, persze egyrészt nem mondott ilyet, másrészt általában amit mond az sem igaz, na ennyit erről. Most nem politizálni akartam mielőtt valaki félre értené, csak most egy ilyen példa jutott eszembe, mondhattam volna más ismert személyt, vagy szervezetet és egyéb kitalációt.
-
Alogonomus
őstag
Hol is állította a Google Zero, hogy az ingyenes Windows Defender minden biztonsági szempontból legalább azonos szintet képvisel, mint bármelyik külön megvásárolható vírusvédelmi szoftver?
A Windows Defender a "biztonsági öv", mert anélkül szinte biztosan komolyan megsérülnél egy balesetben. Az extraként vásárolható vírusvédelmi szoftverek pedig a "függönylégzsák", "gyűrődőzóna", "ABS/ESP", "ráfutásgátló", meg egyebek, amikre a biztonságod fokozása érdekében beruházhatsz. -
Zotya84
őstag
Abszolút elhiszem.
#7 L3zl13: Ugyan ma már egyre többször okoz gondot akármelyik verziója, régebben nem volt rossz. Mostanra akkora bloatware lett, hogy az csak na. Olyan módszerekkel próbálja meg rávenni az embereket a megvásárlására, meg olyan módokon nyúlja a laikusok adatait, hogy azért más programokat már PUP-nak jelölnek és valamirevaló irtó program letakarítja. Ez meg még mindig létezik, ahelyett, hogy beszántották volna.
#1 GoodSpeed: Hiába jó a Defender, ha beépített tűzfal, hát, ööö, hogyismondjam, kalap lótrágyát nem ér. Annyira még nem is volt rég, mikor ITCaféra küldtem a coinminer-fertőzött weboldalt, amit jóformán csak a Norton tűzfal vett észre, mert nagyjából semmi más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest