Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Az erőszak semmire nem megoldás, de gondolom ez nem szempont ha már emlegeted

Az az anyuka meg aki ez ellen nem tesz ( még csak arrébb sem megy ) nos legalább ekkora mamlasz.
Én pl nem állom a bicikliseket, mert bolond módon mennek. Még sem akarok péklapáttal nevelni őket. De mondhatnám a vegákat, is akik meg az oxigén utánpótlásunkat irtják csak
-
-
t72killer
titán
Ja, mert a jóságos manók összeszedik. Ugyanez van Frankfurt, Zürich stb jobb negyedeiben. Jó sokba fáj ez az adófizetőknek.
Persze, mondhatnánk, hogy a dohányos extra adót fizet - de vajon fizet annyit, amennyibe a nemdohányzók védelme (tiltótáblák, dohányzóhelyek kijelölése) és az összes dohányzás által okozott egészségi kár kezelése és a csikkek eltakarítása kerül? Kétlem... Elég sokba fáj a TB-nek egy-egy tüdőrákos kemója.
-
Dániában nagyon sokan dohányoznak. Mindenki eldobálja az utcán. Másnap reggel nyoma nincs. Oszt wuuut?
-
sanzi89
addikt
Egész életemben SOHA, EGYSZER SEM láttam dohányost, aki gondolt volna egy másodpercig is azon, hogy hova dobja a csikket, ha esetleg nem éppen egy kuka mellett áll. Sétálgat, rágyújt amikor neki jólesik, és oda bobja, ahova jólesik. Lapáttal vágnám hátba az összes bunkó, paraszt bagóst.

-
t72killer
titán
válasz
BulletBill27
üzenetére
Ja, a németajkúak katasztrofálisak ebből a szempontból

-
kmisi99
addikt
Régi középiskolámban ez úgy nézett ki, hogy szünet, nagyjából 30-40 dohányos diák ki az iskola ajtó elé 14-20 évesig szívja a cigit majd mind bedobja a legközelebbi csatornanyílásba pedig a kuka 3 méterrel arrébb van. A parasztiabbja csak ellöki a pad mögé. Nem igaz miért nem lehet kirendelni a rendőrséget, elkérni mindenki személyi igazolványát feljelentést tenni 18 év alatt. Hamar abbamaradna. Ahogy észrevettem modernebb országokban kevesebben szívják. Angliában pl lépten nyomon e cigit szívják és árulják mindenhol. Persze itt is tele van az utca csikkel.
-
orion1025
őstag
Sosem értettem miért jó bagózni, a mai napig nem jutottam a dologgal dűlőre, pedig nálunk is vannak bagósok. A csikk dobálás pedig gusztustalan dolog, pár buzigyurit már "elkaptam", hogy miképp is gondolta az eldobós akcióját, de hát akkor 82 kg majdnem tömör izom voltam, így nagy ellenállást nem tanusítottak a delikvensek

-
t72killer
titán
Asszem a végefelé szóltak rá. Egyszer én is szóvátettem, tipikus nyeglegyerek volt, nem is értem mit csinál az ilyen egy nemzeti parkban
.Amúgy búvárkodom, és a német-osztrák-svájci búvároktól falra szoktam mászni: legalább felük dohányzik és teszi ezt a legpofátlanabbul a hajón - szólsz az egyiknek, akkor rágyújt a másik. Ellenpélda: voltam magyar vagánycsávókkal az Adrián, tényleg, olyanok voltak, hogy sötét utcán átmentem volna a másik oldara, ha szembejönnek: szép elegánsan mindegyik e-cigi, hajón meg no-cigi, MAXIMÁLIS korrektség.
-
-
t72killer
titán
Ideje lenne globálisan beszüntetni a füstölgést. Jópár civilizált haverom állt át e-cigire (leszokni ugye nehéz) -> SOKKAL kevesebb füst és nincs csikk. Egyszer egy patinás nemzetiparkban vezetett túrán volt egy olasz láncdohányos srác, a bunkója végighajigálta az útvonalat csikkekkel, gyomorforgató és egyúttal szánalmas, ha valakinek abból áll az élete, hogy csomag felbont, rágyújt, szív, eldob, rágyújt szív...
-
AllTheBest
őstag
Gondolom tudod, hogy túl sok nem lehet ezekkel elérni... Aki eddig is eldobálta, az később is el fogja dobálni

-
fene_vad
senior tag
hát enne így semmi értelme, azon túl persze, hogy bunkóság csikket eldobálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A vita kb annyira akadémikus mint az autó vs bicikli vita. Akik élnek vele, sokkal többet költenek adók formájában.

.