Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Határeset, egyszer elutazol és felejted el a töltőt, akkor szívás (ok, az sokat segít, hogy a telefonról is tölthetőek). Nagyon kényelmes, hogy pl a Fenixet 1-2 hetente elég tölteni és a jót megszokja az ember.
De inkább az a gond, hogy ha mondjuk trackelek vele egy egész napos túrát, vagy futást, akkor aggódnom kell-e, hogy kibírja-e, főleg, ha az órán navigálok.
Tudom, ez viszonylag spéci felhasználás, bár a GW2-vel már egy tök átlagos túrán is gond volt. Ez volt az igazi baj. Ha az újabb modellek ebben fejlődnek, akkor tök jó alternatíva lenne, főleg a Samsung telefonok mellé.
Én egyébként nagyon jól megvagyok a Garminnal, de mivel volt a családban több Samsung is, ezért kíváncsiak figyelem miben fejlődnek, hátha egyszer mégis visszaváltana valamelyikünk. -
Szerintem a hiányzó dolgok nagy részét a Garmin aktívan fejleszti a következő Venu verzióra... aztán majd szép lassan jönnek a sportosabb órákra is.
Kíváncsi leszek majd a GW 5 üzemidejére, nekem eddig azon buktak el...
#21 jacis: hisz egy napot simán kibír a GW4
Feleségemnek GWA2-je volt, akkor adta el és váltott Garminra, amikor egy idő után már egy laza 6-8 órás túra végén már sipákolt az óra, hogy merül. Neki mondjuk a kisebbik méretű volt, gondolom nagyobbak valamivel jobbak ezen a téren. -
prolad
addikt
Nálam az azért esik ki, mert használom alvásmonitorozásra az órát. Meg egy hosszabb túrát nem tudom mennyire bírna, vagy ha elmegyek pár napra, akkor ne kellken plusz egy töltőt vinnem. Kár mert egyébként én is GW4/GW4 activeot vettem volna.
Nem azt mondom, hogy menjen minden óra másfél hónapot, mint a mostani, de legalább egy, inkább 2 hét a minimum. Persze a telefont is naponta tölti mindenki, amellé már nem nagy dolog odarakni az órát. -
jacis
nagyúr
Én azt gondolom, hogy az üzemidő nem olyan lényeges hisz egy napot simán kibír a GW4.
Vettem egy Samsung duo qi töltőt amire minden este felrakom a telót is meg az órát is és reggel 100%-ról indul a nap.
Szerintem a legtöbb ember így van ezzel. Nyilván ha bírna az órám 2 hetet vag egy hónapot nem tiltakoznék, de így sem zavar ahogy most van. -
Ha már ez a téma... milyen okosóra funkcióban nyújt többet egy GW4 az Epix2-höz képest?
Azt tudom, hogy a Garminban nincs lehetőség az órán hívást fogadni, illetve a GW-ban van EKG.
-
prolad
addikt
Nem teljesen összemérhető, de hasonlóan nagy házas órát csinálhatnának, abba elférne egy rendes akku is, amivel mindig spórolnak valamiért. Maradhat a szép Oled kijelző is, legfeljebb tegyenek rá egy transzflexív másikat, mint ahogy a Ticwatch csinálja. Az ő óráik is elmennek legalább 3 napot és messze lehetne még ott optimalizálni az üzemidőre. Plusz nagyon dicsekedett a Samsung az új 5nm hardverrel, valamit csak megfog az is a fogyasztásból.
Aztán lehet csak simán nincs igény az üzemidőre. Engem zavar, hogy vagy okosóra 1-2 nappal, vagy buta óra korlátozottan 1-2 héttel.
Vagy Garmin és társai, amik szintén buták, de legalább az alap funciók mennek rendesen. Cserébe fizetsz egy csomó olyanért amire nem lenne amúgy szükséged és vagy tetszik a dizájn vagy nem. -
Cilindrik
aktív tag
Ezt én sem értem sosem miért kel összehasonlítani egy garmint egy samsung vagy akár egy Apple órával, nyilván nem az aksi nagyobb annyival hogy kijöjjön a kb 1-2 nap vs 1 hónap üzemidő hanem az os egyszerűbb és kevesebbet fogyaszt.
-
jacis
nagyúr
válasz
bajnokpityu #5 üzenetére
+1
-
NemMo
őstag
Pedig a classic az viszonylag elegáns vonalat képviselte, kár érte
-
prolad
addikt
Csinálhatnának egy nagyobb méretűt egy tényleg nagy akksival. Hátha akkor menne a pletykált egy hét. Nem tudom mekkora igény van a nagy órákra, nekem bevált az 51mm-es Garmin.
-
DrDobos
őstag
Remélem az üzemidőre rágyúrnak
-
Segal
veterán
Kell a francnak a Pro. Én megvárom az Ultra változatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És Pro lesz helyette, de csak egy méretben. Ha igazak a pletykák.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest