- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #46 üzenetére
Nekem az az érzésem, hogy ezek a termékek mindig a gariidő lejárta után adják be a kulcsot, legalábbis nekem eddig ez a tapasztalatom. Volt Dellem, Macbookom és most Acerem van, az unokatesóm régi HP-je pedig a mai napig működik, az akksit kivéve.
De ha neked más tapasztalatod van vele, mert ezekkel foglalkozol, akkor elhiszem.
-
válasz
Tikakukac #44 üzenetére
A gond szerintem az otthoni 27 százalékos ÁFÁban keresendő.
Meg talán a forint sem áll manapság a helyzet magaslatán.
(#43) atee_13 Ebben igazad van mondjuk, apám is amit megszokott egyszer abból nem tud engedni. Ő megszokta billentyűzetet szlovák beállításon, mert munkában azt használja, s ha én átrakom magyarra a beállítást és úgy használom, akkor az szar, az nem jó, hülyeség, mert nem az van odaírva és nem tudja mi hol van...én meg már fejből tudom és megszoktam az é, á, ű, stb. helyét, de nem lehet neki megmagyarázni, szerinte csak én használom ilyen hülyén...
-
válasz
Tikakukac #40 üzenetére
Annyit nekem nem ér meg a magyar billentyűzet, amennyivel a hazai listaáras gép többe kerül. Én az asztali gépemhez is német kiosztású billentyűzetet vettem direkt a Fnatic-tól rendelve, mert így majdnem fele annyiba került, mint ha magyar kiosztású mechanikus bilentyűzetet vettem volna Magyarországról.
De oké, aki annyira ragaszkodik a magyar billentyűzethez, fizessen csak ugyanazért többet, lelke rajta.
-
válasz
Tikakukac #24 üzenetére
EVGA -hoz: Egyetértek, a garanciájuk szinte egyedülálló. Hamburgból nekem a 980 karimat 3 nap alatt cserélték Emailban vasárnap jelentettem be a hibát,és csütörtökön nálam volt a vadi zsír kártya, express GLS,majd utána kellett elküldenem nekik a saját rossz példányomat. 2 hétre rá jött egy email, hogy jogos volt a reklamáció, valóban hibás lett a kártya . Bocsánatot kértek és annyit írtak, hogy várható egy csomag a címemre pár napon belül, de írjam meg a póló méretemet.1 hétre rá kaptam egy polót és egy Matricát
X laposhoz :
Úgy tudom a hivatalos oldalon lévő garancia hálózat él minden Xiaomi termékre, laposokra is. ITT is azt írják:
[link]
WayteQ garanciahálózat látja el őket, ami nem a legjobb ajánlólevél tudom,de legalább van valami.xedos : lehetséges, hogy ez nem tiszta ár, én is csodálkoznék, ha ennyi lenne. A hivatalos rajongói oldalukon közölték így le az árakat. Mondjuk tavaly mikor megjelent az MI 2-32 GB 1600 Jüan volt, a kinti ára, ( 68 K) itthon meg 73 K ért kezdett.Szóval az is érdekes volt
-
válasz
Tikakukac #17 üzenetére
még ennyit azért hozzáírok:
"Mint minden ilyen hírre és árakra, most is bemondom: majd mikor lesz ehhez is hazai szervizelés, alkatrész ellátás és support és persze vásárolható is lesz úgy, hogy az maximálisan megfelel azoknak a feltételeknek amikenk a konkurencia is, majd akkor tessék árakkal dobálózni."
Van Xiaomi-hoz már, megfelelő magyar garancia.[link]
Várható magyar Xiaomi webshop árak:- Intel Core i7 + Nvidia Geforce 1060 + 16GB RAM + 256GB SSD + 1TB HDD ~ 360.950 Ft
- Intel Core i7 + Nvidia Geforce 1060 + 8GB RAM + 128GB SSD + 1TB HDD ~ 320.840 Ft
- Intel Core i5 + Nvidia Geforce 1060 + 8GB RAM + 128GB SSD + 1TB HDD ~ 280.730 Ft
- Intel Core i5 + Nvidia Geforce 1050 + 8GB RAM + 128GB SSD + 1TB HDD ~ 240.620 FtSzerintem korrekt árak.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Tikakukac #17 üzenetére
Wöhöhöhöhöhöö... Külföldről volt már valakinek olyan hogy lebeszélték visszaküldte és a képébe röhögtek ,hogy köszi de ezt nem??? Nem tudok ilyenről... Nyugodtan jöhetnek az egyének akiknek igen... Itthon magyarba meg kb egyre többet olvasok kb lószart se akarnák már garizni csak a kifogások...
(hálistennek a 1996 óta létező "függő" pályafutásom alatt csupán egy db hwem romlott el...a legeslegelső akkor még 8 GB-os HDD-m sajnos már nem érzékeli a gépem)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest