- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #46 üzenetére
Nekem az az érzésem, hogy ezek a termékek mindig a gariidő lejárta után adják be a kulcsot, legalábbis nekem eddig ez a tapasztalatom. Volt Dellem, Macbookom és most Acerem van, az unokatesóm régi HP-je pedig a mai napig működik, az akksit kivéve.
De ha neked más tapasztalatod van vele, mert ezekkel foglalkozol, akkor elhiszem.
-
válasz
Tikakukac #44 üzenetére
A gond szerintem az otthoni 27 százalékos ÁFÁban keresendő.
Meg talán a forint sem áll manapság a helyzet magaslatán.
(#43) atee_13 Ebben igazad van mondjuk, apám is amit megszokott egyszer abból nem tud engedni. Ő megszokta billentyűzetet szlovák beállításon, mert munkában azt használja, s ha én átrakom magyarra a beállítást és úgy használom, akkor az szar, az nem jó, hülyeség, mert nem az van odaírva és nem tudja mi hol van...én meg már fejből tudom és megszoktam az é, á, ű, stb. helyét, de nem lehet neki megmagyarázni, szerinte csak én használom ilyen hülyén...
-
válasz
Tikakukac #40 üzenetére
Annyit nekem nem ér meg a magyar billentyűzet, amennyivel a hazai listaáras gép többe kerül. Én az asztali gépemhez is német kiosztású billentyűzetet vettem direkt a Fnatic-tól rendelve, mert így majdnem fele annyiba került, mint ha magyar kiosztású mechanikus bilentyűzetet vettem volna Magyarországról.
De oké, aki annyira ragaszkodik a magyar billentyűzethez, fizessen csak ugyanazért többet, lelke rajta.
-
Nem olcsóbb rendelni annyival Kínából, mint hogy pl. Gearbestről rendelj. Az egyik kínai haverom - aki Bécsben lakik -megnézte az árakat Kínában és végül jött hozzám, hogy rendeljem meg neki Gearbestről. Egy Xiaomi Mi Notebook Air volt és 660 Euróba került MX150-el és 256 GB SSD-vel. Viszont még úgy is rohadtul megérte, gondolkodtam rajta, hogy magamnak is rendelek majd egyet.
Hozzáteszem, mutatta nekem Kínából ugyanazt a laptopot, talán 30-40 Euróval volt olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 15 G3 - R5 5500U - 15,6 FHD IPS - 8GB / 512GB SSD - Ujjlenyomat - SK bill
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest