Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
a widgetes megoldas nem jo, nekem az kene hogy barmikor mukodjon, akar lezart kepernyonel zenehallgatas kozben is
a taskert mar nezegettem, gondolkodtam is hogy mire tudnam hasznalni, de ingyenes verziot nem talaltam belole, "csak hogy legyen" alapon megvenni meg eleg draga...
-
<Adamsky>
nagyúr
Tasker-rel szerintem meg lehet csinálni. Azt legalábbis mindenképp, hogy egy widget-re kattintva rögtön csinál egy képet (anélkül, hogy behozná a kamera app-ot.)
-
Gusztáv
addikt
Nem rossz 5let, de pont a jack aljzatot felhasználni, amikor már szinte mindenki telefonon hallgat zenét
. persze van BT fejhallgató is, de szerintem a többség még madzagosat használ. -
doc
nagyúr
a reklam jo, maga a cucc aranyos, de sok ertelmet nem latom...
de ha mar szoba kerult: olyan appot tud valaki, ami a videoban latott "azonnali fenykepezes" funkciot tudja?
(pl. dupla power gomb nyomas vagy hasonlora)? -
róland
veterán
S akkor mi van, ha a kulcstartón hagyta valaki a pressy-t?
(Minden más szempont előtt ez a legnagyobb buktatója a dolognak.) -
törölt tag
Jópofa dolog! Viszont a hangvezérelt telefonok világában ez nem lesz túl nagy élettel megáldva.

A gesztusvezérlésről nem is beszélve...
Tuti valami egér gondolatvilága volt a feltalálónak, hogy még a telefon egyetlen szabad lyukát is be...KHM!
-
fojuzer
aktív tag
Irgum-Burgum!/Magyarok sehol-semmiben nincsenek sajnos!/ Nics már kreativ,jó tudásu,értelmes sazakember gárda,országunkban??!!(Nem muszáj Fiatalnak lenni-lehetnének idösebbek is hasonloaak,csak lennének!4))

-
Silentfrog
veterán
Baromi jó de a meglévő hangerőgombbal ezt nem lehetett volna megcsinálni? Vagy már az sincs mindegyiken?

(#17) @Jocó@.: csak egyet kellett volna visszaolvasnom,te pont ezt írtad!

-
@Jocó@
tag
Nálam nem bejövős a termék. Igaz nekem vannak alul fizikai gombjaim, de abból is csak egyet használok flashlight bekapcsolásra. A hangerő gomb van még beállítva fényképezésnél, hogy exponáljon. Többségében vízszintesen tartom a telefont fotózásnál, így ilyenkor megint csak értelmetlen lenne egy jack érintkező-exponáló a telefon tetején (ebben a példában oldalra kerül).
A következő probléma meg szerintem, hogy nem tanulnánk meg, hogy akkor most a 2 kicsi, 1 nagy az a felhívom anyát kódsor, vagy az önmegsemmisítő. Lenne vagy max 4 dolog, amire beprogramoznám a lehetséges 14-ből. Akkor meg már arra kitalálok valami alternatívát. pl a headset gombja, vagy egy widget az asztalon.
Azonkívül szerintem kényelmetlen egy ilyen kis fejjel ellátott dolgot kipiszkálni a jack aljzatból. Közben tuti hozzáérsz, és "send text to mom" lesz.
-
<Adamsky>
nagyúr
A reklám nagyon jó, és a cucc se rossz ...
Egyébként két dolog jutott eszembe erről az egészről. Az egyik, hogy mániákusan tüntettük el a készülékeinkről a fizikai (később aztán az akármilyen) gombokat, mert úgy mennyivel letisztultabb lesz, meg cool. Most meg "vissza a kályhához"?
Egyébként a Play-en rengeteg progi van, amivel legfőképp a headset-eken lévő gombokat lehet kicsit kiokosítani (JAYS Headset Control, Headset Button Controller vagy éppen a Tasker). -
INTELligent
senior tag
Ötletes, a reklám meg nagy állati!

-
ledgeri
nagyúr
Amilyen egyszerű annyira ésszerűen vannak a felajánlható összegek is megadva!!!
-
Zoli133
addikt
Ennél nem lenne egyszerűbb, a már meglévő hangerő szabályzó, vagy kameragombnak odaadni ezeket a lehetőségeket? Akkor nem kell hardvert gyártani hozzá és még zenét is hallgathatsz miközben használod a gombot.
-
Utána nézek még, de ha például zenét is lehetne irányítani vele, az lenne a legjobb...
-
ArmanD.
őstag
Jó cucc látok benne fantáziát a reklám meg tuti

-
Bilux
veterán
+1
-
BiP
nagyúr
Ez tényleg jó ötlet, pöpec cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. persze van BT fejhallgató is, de szerintem a többség még madzagosat használ.

(Minden más szempont előtt ez a legnagyobb buktatója a dolognak.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)