- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIGeorge
csendes tag
Én az Xiaomi (Amazfit) GTS frissítését várom. Jelenleg nem tudok jobb ár/érték arányú téglalap alakú okosorát.
-
anrb
aktív tag
Van ilyen, ideiglenesen offline fizetést lehetővé tevő megoldás: Fitbit, Garmin, WearOS, Samsung, Apple. Minden támogatott készülék lényegesen okosabb egy Mi Band-nél, és van mögötte gyártói támogatás. A gyártóknak ui. egyesével kell a bankokkal szerződniük. Addig is marad a Revolut, Transferwise, Curve és egyéb kártyákkal való próbálkozás.
-
DrKapocs
őstag
-
Degeczi
nagyúr
És azt hogyan gondolod?
Az NFC-s fizetéshez mindig kell a telefon, hiszen arra telepíted a bankod alkalmazását, és csak az képes mobiladat kommunikációra... Egy NFC-s karperec annyit segít, h ne kelljen elővenned és feloldanod a telefont.Laci.M: elég bolondbiztos a csiptetős töltő, mert a szélén vannak az érintkezők - ahogy a MiBand 4-nek is. Fordítva tehát csak úgy lehetne ráerőszakolni, hogyha nem a karperecre, hanem a szíjára tennéd rá (de úgy meg nem maradna ott)
-
DrKapocs
őstag
Ha nálunk is használható lesz NFC-s fizetésre, már veszem is meg. Semmi másra nem használnám ezen kívül, minden más funkcióját tiltanám. Miband 2-m volt, műanyag kis gagyi, semmi értelmét nem láttam az én életemben, el is adtam. NFC-s telefonom van, azzal fizetek, de sokkal jobb lenne, ha nem kellene még azt sem magammal vinnem.
-
-
Degeczi
nagyúr
Nem kell kierőszakolni a szíjból, ha megfelelő töltőadaptert használsz.
-
Laci.M
senior tag
-
Mr.Silkó
veterán
A töltő csatlakozó rém gagyi a 2-3-ban, nálunk nagyon leszerepelt, sajnálatos, hogy ismét ugyanezt a megoldást választják a pletykák szerint.
-
Laci.M
senior tag
-
Hát így elsőre van benne egy funkció, ami egyelőre teljesen feleslegesnek tűnik számomra...
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
veterán
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Magyarországon mire tudjuk használni?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
hmb
aktív tag
mar csak GPS kene es tokeletes
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest