Egyre több információ szivárog ki a Mi Band 5-ről

A Xiaomi aktivitáskövetője az egyik legnépszerűbb modell, a várható újdonságokkal ez így is marad.

A Honor tavaly véroxigénszint mérővel és teljes értékű karakterkezeléssel licitált rá a Xiaomi ajánlatára, amihez az idei Mi Band 5 felzárkózni szándékozik. Legalábbis a fejlettebb, SpO2 mérésre alkalmas pulzusszenzor kapcsán. Azt majd meglátjuk, hogy az árvíztűrő tükörfúrógéppel mit kezd, de az eddigi információk alapján a nemzetközi piacra szánt modellvariánsra idén több figyelmet fordítanak.


(forrás: Weibo)

A Mi Band 4 Kínában NFC-vel és a hangasszisztens eléréséhez mikrofonnal került forgalomba, elvileg ezek idén a globál verzióból sem maradnak ki, csak nem a Xiao AI, hanem Alexa lesz elérhető, aki hangszóró híján írásban válaszol. Ehhez a kijelzőt is jelentősen megnövelik (1,2"), noha a formavilág a kiszivárgott képek (szokásos remek kémfotók) alapján nem változik érdemben, csak a töltőcsatlakozó. A mágnesen bölcső helyett a Mi Band 2 és 3 megoldásához hasonló alkalmatosságot várhatunk.

Az NFC-ről egyébként ellentmondásos hírek keringenek, de bízunk benne, hogy idén már tényleg lesz. Menstruációs cikluskövetés és egy úgynevezett Personal Activity Intelligence (PAI) viszont nagyon valószínű. Előbbi világos, utóbbi pedig a szenzoradatok alapján ad egy pontszámot és lövi be, hogy a felhasználónak mennyi és milyen aktivitásra van szüksége egészsége megőrzéséhez.

Azóta történt

Előzmények

  • NFC-vel várható a Xiaomi Mi Band 5

    Nem mintha a Mi Band 4-ben ne lenne NFC, csak azok a példányok nem hagyják el a Kínai Népköztársaságot.

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

Hirdetés