Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
nagyúr
Azokat a hajligatható vackokat én sem szeretem. Drágák és feleslegesek. Addig csavargatjuk a technológiát és a műanyagokat, míg megint csak a feldolgozhatatlan izéket termeljük tonna számra miközben azt hazudja a szánk, hogy zőőőőd!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
forgonati
őstag
Ismerve az LG brutális reklámhadjáratát az EU környékén, ez a telefon is úgy fog megjelenni hogy nem is tudunk róla, és úgy is fog eltűnni szépen.
Keelah Se'lai!
-
Mercel
senior tag
Évek óta kis szünetekkel Amoled paneles mobilokkal tolom, a navi / Waze automatikusan indul ahogy beülök a verdába.
Még soha egyik nem égett be, pedig volt , hogy 10 órán keresztül ment a navi.
Ugyanez ment a Plazma kapcsán is, ott hagytam az excsajomnál a plazmát - idén úgy 7-8 éves lesz már és bazira nem égett be egyetlen pixel sem.
Pedig elég sokat ment és megy és még játszani is szoktak rajta.Szóval amit írsz a legjobb esetben is egy felületesen megjegyzett városi legenda mutációja.
Természetesen ahogy egy benzimotor ki tud gyulladni extrém körülmények között , ugyanúgy egy OLED, AMOLED, Plazma is be tud égni. A hangsúly az extrém körülményeken van.Marcel
-
nagyúr
Gondolom olyan ára lesz, hogy beleesik a jog szerint bővülő garanciába és cserélniük kell majd. Ennyi. Meg fogják oldani. Nekem a Note 9 járt így. Be kellett nyelnie a békát a Samsungnak és kapok egy kvázi új gépet.
-
Pjotr
senior tag
Navizni amoled cuccal a tuti út a képernyő beegeshez.
-
nagyúr
Nem értek veled egyet. Gondolom nem bánod.
Ez is egy reális fejlesztés. Volt már Moto is ilyen és még egyéb hasonló kísérlet.
Szerintem csinálják meg!
Úgy gondolom kellenek az ilyen ötletek, mert ha csak a navigációt nézzük - a bevitel így gyorsabb.
Plusz ugye ahogy már utaltunk rá, olvasni a szélesebbet jobb, mint a hosszabbat. Ha meg nem tetszik, fogod és behajtod, belefér egy sima csuszka tokba és kész.
Engem az érdekel, hogy a klavi az mi? Úgy tippelek, hogy egy érintő kijelző és nem rendes klaviatura, mert virtuális képet adja számomra.
Nem tudom, hogy a LG rendelkezik-e saját klavi szabadalommal? A Nokiás oldalra kicsúsztatható szóba sem jöhet. Szépen eltemették a Communicator fejlesztéseket, ezért is kellett a Planet PDA és FxTecPronak is sajátot fejleszteni. Mondjuk a Planet fejlesztői igen ügyesen az ős-ős Psion tervezőjével kooperáltak.
Egyedül a kanadai Blackberry rendelkezik élő és fejlesztett klaviatura szabadalmakkal a piacon. Amit használnak is!Szóval szerintem csinálják csak meg - ide úgy sem kerülnek ezek.
-
Mr.Silkó
veterán
Újabb LG marhaság. Ha létezne a leghülyébb mobilos fejlesztésért járó díj, minden évben ők kapnák.
Mindig valami szerintük korszakalkotó ötlettel próbálnak előállni (moduláris telefon, extra funkciójú kijelzősáv, másodlagos képernyő, tenyérazonosítás, most meg ez), de szerintem a kutya nem veszi a telefonjaikat, ők viszont valószínűleg abszolút nem értik, hogy ez miért van így.[ Szerkesztve ]
-
francz'70
senior tag
Egy hasonló koncepció már volt az LG- nek, ez is érdekességnek elmegy és kb. ennyi.
-
taki01
őstag
Ennek a modern változata. A híre vasember filmben volt látható a mobil
[ Szerkesztve ]
-
sBc
aktív tag
Én ezt osztott képernyővel oldom meg, de tőlem jöhet.
-
veterán
Na ez igen csak jó ötlet.
duree54
-
nagyúr
-
szente
addikt
Kéne! Fizikai bill.-el...
-
shapphire
aktív tag
Két fontos pont ennél a telefonnál: A mechanika, ami ezt az elforgatást hosszútávon elviseli, valamint az akku mérete/üzemidő.
-
Aryon87
félisten
Na ez érdekes lesz.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Graphics
Jómunkásember
Régen is volt az LG-nek ilyen T alakú modellje, még az okos korszak előtt.
@Polarstar: Tony Stark-nak annyi nincs Vasember már.
-
nagyúr
Hello Vasember!
Thony Stark új mobilja??Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest