Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Nwis86

aktív tag

Kb 6 éve Thermaltake Overseer RX-I házam van, abba gyárilag 2db kéken világító 20cm venti volt és még 2db hely, oda is vettem külön, így 4db kék ledes 20cm ventim van +3 db 14es rgb :D De rohadtul tetszenek ezek az új rgb-s 20asok, nagyon szívesen lecserélném a gép elejében és oldalában lévőket ezekre az újakra, a fenti 2 az maradhat a sima kék ledes, azokat úgyse nagyon látom... de ennyiért biztos nem fogom lecserélni, pláne hogy már így is vagy 25 ezrem benne van a ventikbe :) és már elkezdtem összevásárolni az új gép cuccait, kb fél év múlva talán meg is lesz! Abban egyedi vízhűtés lesz, meg új ház, és akkor úgy is kidobálom a 20 asokat, csak 3 vagy 6db 14-es rgb lesz, (nem döntöttem még melyik ház legyen a kinézettek közül) meg persze minden más rgb lesz még a pumpa is meg a tartály, cpu blokk, lap, ram, vga. Csak is RGB! :D Ami amúgy nálam nem a szivárványos hányást jelenti, hanem azt hogy vagy fixen minden kék, vagy zöld, vagy ezek árnyaltai...

Új hozzászólás Aktív témák