Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
5 évvel ezelőtt 120-as SSD-vel jött a laptopom, a 2 évvel korábban vásároltban pedig 250-es van, mondjuk azt a modellt HDD-vel nem is szerelik. De ahogy ránézek az árakra, egy 250-es manapság nem tűnik nagy luxusnak, én most agyalok 500-asra váltáson.
De ez tényleg off.
A másik, hogy sok adat nem marad meg, ahogy programok sem. Csempés programok maradnak csak meg.
Nekem egy kanyi csempés programom nem volt a 8.1-en, annál több desktopos. Minden megmaradt a 10 TP-re való frissítéskor, este elindítottam az upgrade-et, reggel pedig már a 10-esbe jelentkeztem be, és ott folytattam a munkámat, ahol az előző napon abbahagytam, bármiféle extra telepítés vagy adatok visszatöltése nélkül.
-
vzozo
senior tag
válasz
mefistofeles #204 üzenetére
Most őszintén nem tök mindegy? Látható, hogy work in progress az egész történet, várj és majd kiderül.
Eddig pl. nem lehetett beta verziókról RTM-re frissíteni, lehet most ez is változni fog. Teljesen új frissítése modellt akarnak bevezetni, ez talán az egyetlen infó, ami most is 100%-osan látható és tudható. Majd ha meglesz az RTM, akkor lehet okoskodni.
-
vzozo
senior tag
válasz
FollowTheORI #133 üzenetére
Devices and Consumer Licensing ~4.1 milliárd dollár... ez a consumer... tehát te meg én.
Nézzük csak mi is tartozik ide:
Devices and consumer licensing, meaning Windows OEM, Windows Phone, Office Consumer and IP licensing
Ugye tudod, hogy pl. az Office az drágább, mint a Win? Az IP-be pedig kb. bármit bele lehet venni.
Egyébként neked mi a bajod végső soron? Hogy pénzbe kerülnek a szoftverek és nem lehet ellopni őket? Vagy az MS-sel van valami személyes vitád? Miért ne kereshetne egy kapitalista cég az IT iparban? Miért ne tarthatná el több tízezer fejlesztőjét és azok családját a bevételekből?
-
vzozo
senior tag
válasz
FollowTheORI #105 üzenetére
Hát ebben egy szó nincs arról, hogy folyamatosan fizetni kellene érte. Pontosan mely szavak, mondatok jelentik ezt számodra? Csak hogy lássuk, érted-e az elhangzottakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 7, 8.1 és Phone 8.1 rendszerekről engedélyezi a váltást a Microsoft. Így talán legyűrik a fragmentációt.
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Formula-1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest