Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
5 évvel ezelőtt 120-as SSD-vel jött a laptopom, a 2 évvel korábban vásároltban pedig 250-es van, mondjuk azt a modellt HDD-vel nem is szerelik. De ahogy ránézek az árakra, egy 250-es manapság nem tűnik nagy luxusnak, én most agyalok 500-asra váltáson.
De ez tényleg off.
A másik, hogy sok adat nem marad meg, ahogy programok sem. Csempés programok maradnak csak meg.
Nekem egy kanyi csempés programom nem volt a 8.1-en, annál több desktopos. Minden megmaradt a 10 TP-re való frissítéskor, este elindítottam az upgrade-et, reggel pedig már a 10-esbe jelentkeztem be, és ott folytattam a munkámat, ahol az előző napon abbahagytam, bármiféle extra telepítés vagy adatok visszatöltése nélkül.
-
vzozo
senior tag
válasz
mefistofeles #204 üzenetére
Most őszintén nem tök mindegy? Látható, hogy work in progress az egész történet, várj és majd kiderül.
Eddig pl. nem lehetett beta verziókról RTM-re frissíteni, lehet most ez is változni fog. Teljesen új frissítése modellt akarnak bevezetni, ez talán az egyetlen infó, ami most is 100%-osan látható és tudható. Majd ha meglesz az RTM, akkor lehet okoskodni.
-
vzozo
senior tag
válasz
FollowTheORI #133 üzenetére
Devices and Consumer Licensing ~4.1 milliárd dollár... ez a consumer... tehát te meg én.
Nézzük csak mi is tartozik ide:
Devices and consumer licensing, meaning Windows OEM, Windows Phone, Office Consumer and IP licensing
Ugye tudod, hogy pl. az Office az drágább, mint a Win? Az IP-be pedig kb. bármit bele lehet venni.
Egyébként neked mi a bajod végső soron? Hogy pénzbe kerülnek a szoftverek és nem lehet ellopni őket? Vagy az MS-sel van valami személyes vitád? Miért ne kereshetne egy kapitalista cég az IT iparban? Miért ne tarthatná el több tízezer fejlesztőjét és azok családját a bevételekből?
-
vzozo
senior tag
válasz
FollowTheORI #105 üzenetére
Hát ebben egy szó nincs arról, hogy folyamatosan fizetni kellene érte. Pontosan mely szavak, mondatok jelentik ezt számodra? Csak hogy lássuk, érted-e az elhangzottakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest