- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
Várjuk ki a végét, 1-2-3-szor már mondták, hogy most aztán milyen ász lesz...
Amúgy javítsatok ki, ha tévedek, de rajtunk végfelhasználókon kívül ki járna még azzal jól, ha vennénk egy videokártyát, ami 1-2-3 évig fullon tudná tolni a gémeket, aztán 3 év múlva töredék áron (vagy használtan még olcsóbban) venni mellé egy másik ugyanolyat, hogy újra 1-2-3 évig fullon menjenek a játékok (ha lehet hinni a +80-90%-nak 2 GPU esetén)? Mert szerintem a gyártóknak kurvára nem éri meg. Akkor meg ott a lobby, vagy épp az, hogy szarul csinálják meg a multi GPU megoldást, hogy a fejlesztőknek ne érje meg megcsinálni..
-
gaben22
senior tag
Már öreg vagyok, én még AMD Catalysttal kezdtem, az proprietary volt, nem tudom az újjal mi a helyzet, de szerintem a bináris (mert hogy ugye csak a bináris elérhető
) ott se open source. Létezik
reverse engineereltopen source driver, ami 2D-re azt mondják jobb, de szerintem 3D-re továbbra is proprietary kell. De már elengedtem, mert sokat szívtam vele.
open source
nem open source és ahogy nézem ugyanaz a szarság van vele, mint Catalysttal volt (downgrade X és kernel...) -
gaben22
senior tag
Én kicsit fenntartásokkal kezelem ezt, vettem anno egy 7990-et, hogy majd milyen fasza lesz a több GPU, aztán sorban eltűntek a játékokból a multi-GPU profilok... Közben meg gyártók tolták, hogy SLI meg XFire. Én már feladtam
. AMD Linux drivere meg nem tudom jelenleg milyen (jelenleg az open-source drivert használom), én évekig szivattyűztam vele, szerencsére Arch Linuxon tolták a patch-eket, de pont utóbbi miatt a következő kártyám elég valószínű, hogy NVidia lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest