- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nem a felbontás állítja a skálázást, van benne külön opció rá:
Ráadásul RX5700XT-m van, és az NVidia DSR-rel ellentétben az AMD VSR alapból nincs engedélyezve.
Ja igen, éz mindez a fantasztikus grafika Ultra High beállításokkal működik így, tehát nem azért mert valamit túlzottam visszavettem volna - ugyan játékhoz visszább veszem valamivel a beállításokat, de még úgy is High fölött vannak.
-
Padree
senior tag
Jó játék de 50-60 óra után tényleg ellaposodik ahogy előttem is írták.
Régen volt már AC a games with goldban, Origins jöhetne...
-
Kansas
addikt
Egyébként ha már Odyssey: én belefutottam egy olyan grafikai hibába, ami úgy néz ki mint valami különösen durva spatial dithering/impresszionista képregény-pöttyözés, és csak akkor szűnik meg érdemben, ha feltolom az in-game skálázást 200%-ra, úgy viszont igen durván megeszi a gép teljesítményét.
Így néz ki, ha 100%-on van a skálázás:
Valakinek előjött még ilyesmi? Ha igen, esetleg valami fixet tudtok rá?
-
-
Kansas
addikt
Szerintem megvásárolni nem csak a következő napokban lesz lehetőség, max megvásárlás nélkül kipróbálni... vagy a terjesztést is befejezik az ingyenes időszak után?
-
wjbhbdux
veterán
Steamen és Epicen is lesz, csak azokon nincs preload mint a uplayen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest