Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
sz.balazs.95 #100 üzenetére
"Amúgy az igazat megvallva én pl. a WP virtuális billentyűzetével kb. tudok olyan gyorsan gépelni, mint egy fizikai mobilos qwerty-vel. Viszont ezt eddig semelyik más rendszerrel nem tudtam elérni. Pl. androiddal sokkal gyakrabban gépelek félre" - ezzel énis így vagyok, pontosan.
#92 az lett volna a következő telóm, egy e7, de valamiért nem jött össze. Mai napig nagyon tetszik, wp8al nagyon vinném.
-
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #100 üzenetére
Aha, a Firefox OS köré épült és Ebayen keresztül rendelhető cuccok. Az is Linux alapú, ha jól tudom, de mire az Android szintjére fejlődhetne...
Remélhetőleg nem pusztul ki úgy, mint a Samsung Bada rendszere. Pedig kellene a népnek egy olcsó okostelefon. Az Android meg kispénzű hardveren nagyon gáz, itt búvik elő a kevésbé zabás WP előnye, de utóbbi meg nagyon zárt rendszer.Elég jól lehet gépelni WP-s telefonok virtuális billjével, az tény.
Sok gépelésnél viszont már fárasztó a sík felületet bökdösni. -
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #98 üzenetére
Én a kirúgott Nokiás dolgozókból álló jolla csapattal szimpizek, lásd Facebookon is. Náluk viszont nem egy kommunikátor megalkotása az iránycsapás.
Annak jobban örülnék, ha Androiddal jönne ki egy "kommcsi", lévén, hogy sebezhetősége ellenére sokkal rugalmasabb rendszer a WP-hez képest és szinte bármi feltolható rá (vírusokkal együtt).
-
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #96 üzenetére
Jujj, csak WP7-et ne, legalábbis nekem ne, ezerszer inkább a megszűnt Symbian. A WP8 már okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest