- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, elolvastam a cikket. És ha magad is megjegyzed, hogy ipari felhasználás, akkor nem tudom, miért akadsz fent az egy irányba néző soros portokon. A porvédelem egy téves elgondolás. Ha megnézel egy modern üzemet, enni lehet a padlóról. Nem tudom, miért hiszi mindenki, hogy az ipari környezet úgy néz ki, mint egy fűrészüzem.
Ellenben az ipari felhasználásban is vannak irodák, ahol mondjuk nem kell a soros port, de jó eséllyel felkerül a monitor hátuljára, de még az is lehet, hogy egy zárt helyre. De a legtöbb ilyen irodai PC-n alig vagy egyáltalán nincs több soros port. Felesleges is, mert nem kerül általában semmi beléjük.
Az egész tesztről lejön, hogy otthoni szempontok szerint lett vizsgálva. Ezt nem oda szánták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest