- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
Nagyrészt Kínából, de azért a nagyátlag olyan 25 nap körül van.De érdekes, hogy valamiért egyre többet kell várni a csomagokra. Amikor 3éve kezdtem az első 20 rendelésem mindegyike megjött 20 napon belül.
Most pedig egy kis elrettentés most rendeltem 10 perce és 243-at kért a paypal a dollárért.
Üdv. -
rsf
senior tag
Csütörtökön jött meg egy csomagom 9nap alatt. Sima free shipping volt.
Az állam leesett.
Üdv. -
rsf
senior tag
válasz
Earl_Muttley #319 üzenetére
Hali, vigyázz, mert az első FM transmitter csak mono! Én amikor még 2éve vettem egy ilyet akkor stereoként hirdették de reklamáltam és a fele árát visszakaptam. A cuccot meg odaadtam egy srácnak egy sörért. Igy 0-ára jöttem ki.
Olyan komolyabb alkohol szondám is van csak kicsit másabb. Elég jól működik.
Sajnos mióta 240Ft a dollár nem annyira buli az ebay mint amikor 189Ft volt.(2011.04 körül)
De azért érdemes körülnézni.
A héten rendeltem többek között egy PCI-E IDE/e-sata karit 2500Ft-ért amit a pclandnál 10.000 -ért mérnek.
Üdv. -
rsf
senior tag
válasz
morcosharcos #215 üzenetére
Ja mivel a sanyo az egyik nagyhatalom akku terén kutatásban és fejlesztésben egyaránt.
Nekem van GP,Energiser,Ansmann,Kodak ceruza akkum ami sanyo sőt még a Nikon coolpix akksim is az.
De már 5éve csak eneloopot veszek.
Üdv. -
rsf
senior tag
Nekem a rekordom az 51FT-os USB kábel amiből vettem 2db-ot.
Mindkettő megjött külön-külön.
Üdv.Ui:Szálítással együtt volt 51Ft......
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest