Hirdetés
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz
gixxergabi #182119 üzenetére
Hol?
-
gyeniko
őstag
-
gyeniko
őstag
válasz
Terentius #177750 üzenetére
"Ha rendelek valamit Németországból akkor az ottani áfát fogom kifizetni a magyar hatóságok semmit nem követelhetnek tőlem."
Pedig nem. Ha érdekel az igazság, itt elolvashatod. -
gyeniko
őstag
válasz
gyapo11 #177619 üzenetére
Szerintem ameddig nem ismerhető meg és nem kalkulálható ki a megrendelés előtt az összes járulékos költség, addig eredményesen lehet védekezni, hiszen a megrendeléskor nem tudhattad pontosan, hogy a járulékos költségekkel együtt is megéri-e megvásárolni az adott terméket. Nekem is van úton néhány csomagom, ha esetleg június 30. után tudom átvenni és ízléstelennek, aránytalannak tartom a járulékos költségeket, akkor szívesen beleállok egy ilyen vitába.
-
gyeniko
őstag
válasz
gabe_ #176016 üzenetére
Nálam ez olvasható:
Tacking number : S00000187993770 Arrived At Destination Country/Region
(8) Port of destination - Arrival
2021-02-02 07:17:00
Port of departure - Departure
2021-02-01 22:42:00
Szerintük február 02-án megérkezett a cucc Mo-ra (vagy az EU-ba, Kínából 10 óra alatt, hahaha), az EU posta pedig csücsül rajta. A termék ára 3,5 USD. -
gyeniko
őstag
válasz
spileraaa #171147 üzenetére
Ez sokaknak kellemes meglepetés lesz, gondolom, jót teszek azzal, ha megosztom. Nekem már a második csomagom van úton, az első 8 nap alatt ért ide.
Íme, a maszk kínálat -
gyeniko
őstag
válasz
bul07 #168894 üzenetére
Érdekes... Ha esetleg lesz 2. hulláma a járványnak és sokkal súlyosabb, mint az eddigi, akkor ezeket az üzleteket is bezárhatják, az ott dolgozók fizetése is csökkenhet, netán el is veszíthetik az állásukat. Az én logikám szerint nekik nagyon kellene ügyelniük a szabályok betartására és betartatására. Én nem vagyok biztonsági őr, de soha, egyetlen egy alkalommal sem hagyom szó nélkül, amikor maszk nélküli vásárlót látok. Le is szoktam fényképezni őket, ha kérdezik miért, akkor "belengetem", hogy bejelentést teszek az illetékes hatóságnál. Hiába, a magyar ember nem élenjáró a szabályok betartásában...
-
gyeniko
őstag
Február 6-án rendelt cucc tegnap ért ide Kínából. A postás nem hozta ki, csak bedobott egy értesítőt (be sem csengetett)
-
gyeniko
őstag
válasz
SzabóTamàs90 #165753 üzenetére
Vártam kicsi ideig a válasszal...
Itt egy valódi kísérlet, melyet a japán Toho Egyetemen végeztek.
Ez egyértelmű választ ad arra a kérdésre (melyet nem te tettél fel, hiszen tudod a választ), hogyan is fertőz a Covid-19 vírus. -
gyeniko
őstag
-
gyeniko
őstag
válasz
Donki Hóte #164977 üzenetére
Ha mindenki viselne maszkot, akkor nem tudnál véletlenül sem belesétálni a tünetmentes fertőzött által kilélegzett vírusos levegőbe. Szánalmasak...
-
gyeniko
őstag
válasz
macilaci78 #164770 üzenetére
Pontosan! De azt is biztosan tudod, hogy jogos védelmi helyzetben minden rendelkezésedre álló eszközzel védekezhetsz, ebben az esetben még az sem teszi jogtalanná a védekezést, ha akár engedély nélküli fegyverrel teszed. Más kérdés, hogy ezt követően a támadó "be fog panaszolni", hogy ő látta, amint ELŐRE MEGTÖLTÖTT fegyverrel védted magad. Valljuk be, hogy erre több okból is kicsi az esély, de ha mégis: hogyan bizonyítja be, hogy nem külön volt tárolva? Ugyanis, a kamerák képén láthattam, amint a kertben kóricál(nak), méregeti(k) a redőnyöket és a ház ajtaját, volt tehát időm felkészülni. Azonban, ha meglövöd (ebből a szempontból mindegy, hogy milyen sérülést okozva) de a fegyverre nem volt tartási engedélyed, akkor ezért (de nem másért!!!) büntetőeljárás indul ellened, amely jó eséllyel felfüggesztett szabadságvesztéssel zárul (büntetlen előélet, rendezett egzisztencia és életvitel, szerető család, stb.). Amikor a fegyver "utazik" (lövészet), akkor minden esetben töltetlen.
-
gyeniko
őstag
válasz
Real_Necro #164745 üzenetére
A stukker a széfben pihen megtöltve.
-
gyeniko
őstag
válasz
xcvbxcvb #164732 üzenetére
Mi szinte mindent - még a pénzt is - beteszünk a szárító gépbe és 3 órán át szárítjuk 60 C+ fokos levegővel. Vettünk egy mosóhálót, ebbe teszegetjük a cuccost, a fémpénzt 1-2 zokniba csavarjuk, hogy ne horpassza be a dobot és ne kopogjon nagyon. Minden nap megy a "sterilizálás". A maszkokat kimosás után ugyanígy szárítjuk.
-
gyeniko
őstag
válasz
Lackki #161082 üzenetére
Nem a szag miatt, hanem azért, mert az ózon konkréta káros az egészségre, ezért mindenképpen szellőztetni kell az ózon generátor használata után. Egy írás egy ózonnal fertőtlenítő cég weboldaláról
-
gyeniko
őstag
válasz
werszomjas #160912 üzenetére
Én is támogatom, ha oda rendelem a csomagot.
-
gyeniko
őstag
válasz
Victoryus #160906 üzenetére
Nekem is volt ilyen, de - mivel nem kértem semmit pick-pack pontra, letöröltem az sms-t és hagytam a dolgot a fenébe. Most kezd derengeni, hogy ezért nem érkezik meg a csomag, még 3 nap van a határidőig, de a tracking szerint november 4-én (!) érkezett meg Mo-ra. Tegnapelőtt nyitottam "dispute"-t, szerettem volna teljes "refund"-ot kérni, de a rendszer nem engedte, mert - szerintük - a csomag úton van és hamarosan megérkezik. Ezután megírtam az eladónak, hogy mi a helyzet, tájékoztattam, hogy amennyiben nem érkezik meg a csomag határidőben, nem számíthat jó értékelésre. A válaszban megnyugtatott, hogy a csomag úton van, biztosan ide fog érni, legyek türelemmel. Semmi baj, néha unalmas az élet és vágyom az izgalomra. Az Eos Faktorral 5 évig hadakoztam 6.500 Ft-ért, a bíróságon azonnal (kis értékű perek, 1 tárgyalás van csak) megnyertem a pert. A hercehurca alatt azért kimérettem neki 1 m Ft bírságot a zaklatásukért (rendnek márpedig lennie kell), remélhetőleg alábbhagy a lendületük, amellyel nekirontanak az egyszerű embereknek. Ilyesmi teljesen alkalmas arra, hogy levezessem az esetleges feszültséget, így hazaérés után már nem kell rugdosni a kutyát, pofozni az asszonyt és/vagy gyereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest