Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Próbálta már valaki ezt?
Gondolkozom rajta, de sehol nincs róla értelmes review videó, csak orosz meg indiai
-
spanyoll
addikt
Ez az új mi band 3 ez tud rendes betűket is megjeleníteni? A leírásban írja, hogy a kínait igen, de máshol semmi utalás erre, és a q&a sectionban is csak ezt látom:
Q
Can you change the language to English? Or does it only show Chinese?
By Jay Jun-13/2018 06:03:16A
Dear Jay,The Chinese smart bracelet displays Chinese and digits, while the language of the App is the same as the system language of your phone.
Anyósnak kéne, de így nem biztos, hogy meg merem rendelni...
-
spanyoll
addikt
Anno volt ilyen gearbestes szerencsekerék baromság. Van most pár pontom, nagyon nem tervezek már onnan rendelni bármit is, aztán erre el tudnám lőni. Ha van ilyen akkor tudtok adni linket?
-
spanyoll
addikt
Megjött az excelvan c6 vagy mi a neve.
Első Bt fulesem de idáig imádom! Rendelek is szerintem egyet tarcsiba. -
-
spanyoll
addikt
válasz
vitezlejszlo #118850 üzenetére
Neked legalább megjött. Nekem két hónapja jön lassan, már az is megérkezett, amit utána két héttel rendeltem
-
spanyoll
addikt
válasz
motrola #118594 üzenetére
Ja baromságot írtam, nem tárázás hanem kalibrálás.
Amúgy meg mondom nem az a fontos nekem, hogy 0.01gra pontos legyen, hanem annyi, hogy gramra pontos legyen, ami pont a konyhai mérleg hibakorlátja.
Rátettem most hitelesítetlenül 200.1g-nyi súlyt és kalibráltam 200-ra. Ez bőven elég nekem ahhoz, hogy bőven meglegyen a gramos pontosságom, aztán maximum kalibrálom majd újra ha lesz mivel. -
spanyoll
addikt
Rendeltem egy ilyen patikamérleget, de bekapcsolás után azt írja csak ki, hogy out2. Ahogy nézem a neten ez az, hogy kalibrálni kéne.
De menjenek a csába, hát azért vettem, hogy tudjak méricskélni, nem azért, hogy most még vadásszak egy pont 20 dekás valamit, amivel kalibrálom. Futottatok már bele ebbe?Mod: Ha valaki ilyenbe fut akkor csak tárázni kell. 29db 20ftos 0.1g híján pont 200g, azzal be tudod kalibrálni, ha nem is tökéletesen pontosra, de annyira, hogy működjön és 0.1g tévedéssel működjön, ami nekem belefér.
-
spanyoll
addikt
válasz
nababika #117936 üzenetére
Ilyen áron ne várj nagy csodát, de arra, hogy elkezdjen tanulni videózni meg videót vágni arra kb bármi jó, úgyhogy (bár nem használtam, csak a fotós - videós oldalról tudom véleményezni) szerintem nagyon nem tudtok melléfogni.
Goprot meg komoly dolgot ne vegyél, max ráun. Ha tényleg érdekli akkor szar felszereléssel is csinálja majd! -
spanyoll
addikt
válasz
w.miki #116857 üzenetére
"valósnak tűnnek"
Fejlődik a tudomány és mondom végfelhasználóként használható, hogy amikor kurvaszarul vagy megnézd, hogy most nagyon magas vagy nagyon alacsony. Ugyanez pulzusra. DE ahogy egy optikai pulzusmérés sose lesz olyan pontos mint egy fizikai kontaktuson alapuló, úgy egy csuklós vérnyomásmérő karperec se lesz annyira pontos, mint egy felkaros kompressziós vagy bármi komolyabb.
Ha orvos írta fel, hogy mérd, akkor ne ezzel tedd, ha kíváncsiságból vennél, akkor hajrá, egy próbát megér! -
spanyoll
addikt
Megjött apósnak a második no1. okosóra. Ez (az előzőhöz hasonlóan) szintén 1 napig bírta. Úgyhogy a személyes vélemény, hogy ilyet ne vegyetek. Persze másnak lehet, hogy jó, de neki nagyon nem jött be.
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
Wow, nem is tudtam, hogy GB-n az appból olcsóbban vásárolható dolgokat még lehet pontozni is. Már csak azt fájlalom, hogy kupont nem lehetett még rátolni
-
spanyoll
addikt
3.0-s (ténylegesen, nem csak a felirat és a kék dugó az ami miatt az, hanem a sebessége is) usb elosztóból melyik az ami budget és bestbuy? 1 méternyi kábel és minimum 2 csati kéne. 3 nem létszükséglet, max jól jön, de kb 100ból 1x használnám, ergo elég kétcsatis is.
-
spanyoll
addikt
válasz
xcvbxcvb #115130 üzenetére
Hali!
Nem, de minek is?
Ha nagyon fos csak magadnak ártasz, ezért ami az ember egészségére rossz lehet inkább én nem kockáztatnám meg.
Ha spórolni akarsz akkor a dm-es 1000ft, az nem igazán tétel, és elég örökélet +1 napig. Ha nem akarsz, akkor meg ott a szakállasember cucca, ami fixen minőség és szintén örökké elég. -
spanyoll
addikt
Update: gbsek nem hajtottak el azzal hogy a fórumon mások is tudjanak írni reviewkat pontért, csak írták hogy másik helyen írjak nekik. Még a végén tényleg megoldható lesz hogy az is írjon aki még nem kapott ilyet!
-
spanyoll
addikt
Kupont honnan vadásztok GB-re?
Nem akarnék mindig ide irkálni ha kell valamire kupon. -
spanyoll
addikt
Megjöttek a gb pontok
Megkérdeztem tőlük (egyik link szar), hogy ha elküldték a linket és megírhatom az utolsó reviewt, akkor van-e lehetőség másoknak is erre a folyamatra? Mert ugye van egy fórum (nem neveztem meg), ahol sokan beszélgetünk GB-ről, meg szeretjük nagyon, és tudnék sok sok embert aki pozitív reviewt írni pontért
Kíváncsi vagyok mit mondanak...
Sanszos, hogy megmondják, hogy NEM, de egy próbát azért megér. -
spanyoll
addikt
válasz
Ghard #114621 üzenetére
Szövegértés: egyes.
Sehol nem írtam, hogy szemétség elhozni ennyivel annyival olcsóbban, vagy akár ingyen. Tőlem kifoszhatja a nagyérdemű a T-t, egy percig nem lesz bármilyen erkölcsi rossz érzésem miatta.
Simán csak azt írtam, hogy nekem (és pár hozzám hasonló hasonszőrűnek) nem érte meg azt a mászkálást és topiclesést az egész hajcihő, amivel járt.
Mégse járok oda téríteni, hogy ó miért bajlódtok ti ennyit egy kódért meg ennyit, hogy megint legyen készleten a jbl kis bt hangszóróból.
Ezért nem értettem, hogy miért kellett bekommentelned ide a nagy okosságot, hogy ó minek is kell bárkinek ilyen filléres vacak (persze mindezt abba a topicba, ahol az emberek attól érzik jól magukat - köztük én is - , hogy filléres vackokat rendelnek és örülnek neki), amikor VOLT egy akció aminek a keretein belül volt olcsón vagy ingyen valami.A lényeg, hogy semmit nem akarok sehogy beállítani. Nagy híve vagyok annak, hogy mindenki azt csinál és hisz, amit akar, mindaddig amíg ezzel másnak nem árt. Ha neked jobban megérte, hogy kupont szereztél és úgy rendeltél dolgot? Fine, jó neked, good for you. De kérlek, ne fitymáld le itt mások hozzáállását a dolgokhoz, ha mi se tesszük ezt veled.
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
Na írtak a gb-sek, küldtek 6 linket (az 1800pont, ha nem kamuztak). Amint letudom ÉS megkapom a sok sok pontot rákérdezek, hogy van-e erre opció másnak is. Nem hagylak titeket sem pont nélkül, ha rajtam múlik
-
spanyoll
addikt
válasz
w.miki #114236 üzenetére
This is the first site I've registrered to order stuff, but it did not fail me. Can recommend to anyone, it really is the best.
Wow! I did not really think that I can get so many items for such a low price. I really recommend this site to everyone, if you need anything.
No doubt that this is the best site for ordering stuff online. Lowest price, fast shipping, I was never dissatisfied!
Tessék. Nem másolás, gyorsan írtam három baromságot, amiket elvárnak szerintem. Balfasz vagyok angolból (a nyelvtanom fos, de megértetem magam), de tessék, ez a három csak a tiéd, én majd írok magamnak mást
-
-
spanyoll
addikt
@csizmás & saccco: Köszi, akkor írok nekik, hogy küldjék az infokat. Ingyen pénzt szeretjük
-
spanyoll
addikt
Ti kaptatok gb-ről ilyet?
Attention!!! 300 points promotion-We would like to know your shopping experience with Gearbest.com
Dear Valuable Customer,At Gearbest, we sincerely appreciate your business.
We invite you to share your shopping experience by posting a short review for us on our related comments websites.
By sharing your opinion you are greatly helping other customers make the right shopping decision and also helping us to make improvement.
It is important that you write honest and objective reviews.
We will then give you 300 points for each review into your account as a reward for the time you have spent on posting your comments and helping the online community.
Important messages as follows:
It is very easy, just write a very short valuable review about our website on related websites.
That's it! (We will give you links later if you are interested.)
Nem néz ki rosszul, hogy írok 3 mondatot és kapok cserébe 300 pontot, de valami turpisságot sejtek...
-
spanyoll
addikt
válasz
w.miki #114173 üzenetére
Nagyon hasonlóm van, kaptam ajándékba.
Izé... várd ki míg lesz 0.99ért vagy kevesebbért. Ezzel szerintem elmondok mindentAddig is ha szemléltetni akarod, hogy mennyire hasznos, fogj egy szívószálat és kezdd el kiszívni a dolgokat a billentyűzetből. Na ez ennél gyengébben szív
-
spanyoll
addikt
válasz
Donki Hóte #114034 üzenetére
Statisztika néven három olyan számot leírni, aminek köze nincs egymáshoz erős túlzás még mindig, nevezzük aminek akarjuk.
De akkor én is leírom, hogy IRODALOM és írok egy verset, miszerint: statisztikát nem érted, álmod is kék, válaszom nem kérted, ó kérlek mesélj még.
Ettől még nem lesz ez vers sem semmi köze az irodalomhozAhogy többiek is írták, 500-100as rendelés mellé odaállítani két rendelést eléggé értelmetlen.
-
spanyoll
addikt
válasz
Donki Hóte #114024 üzenetére
Újaj, látszik nem tanultál statisztikát soha életedben. Ezt leírtad volna bármelyik tanárnak mint "statisztikai bizonyítás" úgy b@szott volna ki az óráról, hogy csak úgy zörögsz
-
spanyoll
addikt
válasz
Masooo #113890 üzenetére
Csak, hogy némileg alátámasszam, jártam már pórul ebayes nagyon olcsó szabályozható ledsorral. Bedugtam elosztóba, odaguggoltam hozzá és nyomkodtam a távirányítót megnézni, hogy milyen módokat tud. 2. ciklusnál amikor megint végigmentem volna a módokon akkor a tápja az arcomba robbant. Hálisten nem lett semmi bajom, de ilyen dolgokon tényleg nem szabad spórolni.(ilyenkor mindig a 127 óra jut eszembe, hogy miért jobb a spéci rendes éles kés, mint a kínai tompa
)
-
spanyoll
addikt
válasz
bertokl #113797 üzenetére
Lesz kifogásom Debrecenbe menni legalább. Megbeszéltük
(és mindezt abból a pénzből vettem, amit ebayeseken hajtottam meg, mert elveszett a csomagom)
Azt mondja a kis ebayes, hogy jaj megkapom a refundot, csak adjak pozitív értékelést. Ő egy kis üzletet futtat, ő a kenyérkereső a családban (ezt mindet leírta tört angolsággal
) , ha megjön a csomag mégis utaljam vissza a pénzt. Ránézek a profiljára: 500K+ review, ergo 500-600K vásárlás volt nála. Kis üzlet, mi?
-
spanyoll
addikt
PC-hez BT usb-s modulból van valami bestbuy kategória? Inkább jobb legyen, mint nagyon olcsó.
-
spanyoll
addikt
válasz
ZsoltG60 #113305 üzenetére
Ehh, inkább kivárom akkor a gb-t vagy valami, túl paranoiás vagyok az ilyen oldalakhoz, még ha jó is
@chris: annyira sokat nem játszok vele, de amúgy értem amit mondasz, plusz egy töltő nem árt minimum.
@djgabi: ne tedd ezt velem, nem rendelhetek még egyet csak az akksik miatt
-
spanyoll
addikt
Ha gb-n egy ticketre szeretnék reagálni, de azt írja, miután megírtam az üzenetet és elküldtem, hogy :
Akkor hogy írjak nekik a ticket lezárása nélkül?
-
spanyoll
addikt
Megjött a napokban a furaméhecske.
Rohadtul imádomGyerekeknek, gyereknek maradt felnőtteknek, meg mindenkinek aki elsőre nem egy többszázezres drónt akar szétcseszni nagyon tudom ajánlani. Rendelek is a napokban hozzá pár pótakkut, hogy ne 7 perc játék legyen 1 órában (töltéssel együtt).
Amúgy kb 7-8 perc a repülési ideje, én ennyit tudtam legalábbis kihozni belőle, tölteni meg kb 45-55perc alatt tölt fel usbről. -
spanyoll
addikt
Drágáim! Saomi kislámpához van működő egydollárosító kód? Ami ma volt beírva, az már lejárt.
-
spanyoll
addikt
válasz
toyasoslecho #112824 üzenetére
Úúú 1$-ért nagyon jó lenne. Valaki esetleg kupont tud?
@Kelly: Köszi, de ilyenre van már lámpám ujjak között varázsolgatva, pont ezt akarom most leváltani rendes módszerre.
-
spanyoll
addikt
válasz
toyasoslecho #112821 üzenetére
Hm. Linket tudsz adni hozzá? Így már mindjárt meggyőzőbb
@zoli: Megnéztem, az is 3lumen. 1 vagy 0,5 lumenes lenne az igazi, de azért köszi!
-
spanyoll
addikt
válasz
gyapo11 #112813 üzenetére
@toyasoslecho, ja de a kérdés, hogy a leggyengébb tényleg csak ilyen semmilyen fény, vagy átlag fénytől megy fel nagyon erősre?
@gyapo11: Ejj, amiket linkeltél és drágák, mint a rosseb azok lennének az igaziak. Ilyen kéne 2$-ért
No de köszi a helpet, tudom mi alapján induljak el a zseblámpás topicban. -
spanyoll
addikt
válasz
Timyyy #112795 üzenetére
Ilyen helyről nyugodtan lehet venni ha valakinek a lelkiismerete nem korlátozza benne. Én másodállásban néha besegítek egy stúdióban, ahol webshopra fotózunk ruhákat, nagy márkákkal. Legutóbb a problémás darabokat a cégvezetés adta oda nekünk, hogy nesztek, vigyétek. Ez kb 100-150 ruha, aminek darabára újonnan (ezek is újak, nem voltak még emberen) 10K-60Kig van. Ha nem hordanánk, hanem elkezdenénk árulni ugyanott lennénk.
Persze ismeretlenül ilyen helyről venni necces eléggé.
A karácsonyi csomagot árulók meg rohadjanak meg egyszerűen.Más: tudom, van zseblámpás topic, de engem elsősorban a GB kaliberű áron kaphatók érdekelnek, ezért kérdezném itt. Olyan zseblámpa kéne, aminek szabályozható a fényereje nagyon széles skálán. Leginkább két erősség érdekel: a teljes erő (itthon lakásban nem kell annak 10000000 lumenesnek lennie), és a mobil minimum fényerőre vett kijelző fényerejével megegyező halvány gyertyaláng erősség.
Amikor barátnőm már alszik de valamit meg kell találni a szobában, akkor jó lenne valami indokolatlanul gyengére is állítható lámpával világítani, amit amint kiléptem a szobából erősre tekerhetek. Van ilyen, kb két gomb áráért? -
spanyoll
addikt
GB-n van átfutási ideje a reviewknak? Leadtam képpel, videóval, mindennel, profilomban ott is van kiszürkézett szövegekkel, de csak a rendelésre leadott pársoros reviewra kaptam 5 pontot, az eszközökre adott értékeléseimre se pont se semmi.
-
spanyoll
addikt
Megerte rinyalnom, meg is jott ma egy csomagom gb-rol
Review irasnal fontos max pontot adni vagy kevesebb adott pontert ugyanugy megkapom ami jarna? Nem akarom lehuzni, siman csak nem 5 csillagos minoseg.
-
spanyoll
addikt
válasz
DJGABI #111855 üzenetére
Általában amikor olyan dolgokat rendelek, amik nem fontosak akkor nem kattogok rajta, a könyvre csíptethető olvasólámpát pl most leszarom ebayről, jön amikor jön.
De amikor kitalálom magamnak, hogy lecserélem a multitoolom, berendelek kettőt is, akkor már itthon akarok játszani másnap vele, hogy melyik jobb a három közül, nem várni 60 napokat -
spanyoll
addikt
Rájöttem (ha már ez a téma most és olvasgattam a tapasztalataitokat), hogy mi a bajom a kínából rendeléssel, legyen az ebay, gearbest, bg, vagy bármi. Alapvetően ugye azért rendelünk onnan valamit, mert töredék áron kapjuk meg máshoz képest. Ez eddig jó is, de hogy az ár alacsony maradjon, ezért (én legalábbis) ingyenes vagy aprópénzes szállítással kérjük.
A probléma pedig itt kezdődik (nálam).
Kitalálok a konzumidióta fejemmel valamit, hogy az kell nekem. Kattogok rajta, nézegetek reviewkat, olvasgatok, stb. Elhatározom, hogy megveszem, rászánom magam, kifizetem a súlyos párszáz forintokat, aztán ott vagyok, hogy oké, a pénz eltűnt, de nincs még előttem semmi. És másnap sincs. Harmadnap se. Következő héten, az utáni héten sincs, végül pedig már csak reménykedek, hogy megérkezzen és ne kelljen kardoskodni, hogy figyu, megették a postások a multitoolom, pedig kb annyira finom, mint egy index.
A legjobb az lenne, ha rendelés után elfelejteném, hogy mit vettem, aztán csak meglepődnék amikor érkezik. Alternatíva lehet persze még, hogy berendelek minden szart és akkor folyamatosan jön valami, de csak azért nem veszek 1$-ért távirányítós csótányt, hogy örüljön a szívem, mert mikulás megint bedobott egy csomagot.
-
spanyoll
addikt
Eu raktáros budget halk billentyűzetet tudtok mondani esetleg bármilyen kuponnal?
Nem mechanikus a mostani, tehát még az sincs mint plusz faktor, de barátnőm agyára megyek a klimpírozásommal, ezért lenne jó egy csendes... -
spanyoll
addikt
válasz
spiky03 #111702 üzenetére
Beírod a gugliba, hogy lidl óradoboz vagy lidl óratartó doboz akkor kidob sok képet (főleg ph-sokat
) .
Jó kis cucc, teszi a dolgát, én szeretem nagyon. Szerintem a svájci órás topicban vagy a környéken van is apróról biztos, az szokott általában lenni, úgyhogy messze nem is kell menni érte -
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
válasz
Jarod1 #111356 üzenetére
Ahogy olvasgatom az utóbbi hetekben a topicot meg 1-2x felmerült szerintem nem. A kis fiszfasz fülbedugós kábel nélküli bt-s dolgok szerintem eléggé dobozhangúak lehetnek és azért nem rendel senki, ami meg tűrhető már az 10-20Knál kezdődne, az meg nem éppen a topic címéhez illeszkedik ezért sok tapasztalat nincs róla itt.
Én is keresnék ilyesmit, mert tetszik az elképzelés, de van egy sejtésem, hogy a kompromisszummal (olcsóság) bizony itt nagyon silány minőség is jár.
Esetleg a nyak mögött elhúzós verziók lehetnek, abból meg az awei 920 vagy mi az ami nagyon nyomva van és mindig akciós, az talán jó lehet egy próba erejéig (bár arról is változó véleményeket olvastam itt, azért nem rendeltem még, pedig nagyon jó lenne egy bt-s füles). -
spanyoll
addikt
No akkor én is megkérdezem, láttam talán ma vagy tegnap, hogy valaki kérdezte:
apple airpods-ra van olyan alternatíva, aminek a: a hangjától nem hányok be b: nem 3 percig bírja egy töltéssel c: nem 60 ezer mint az almás?
Nagyon erősen kétlem, hogy igen, de hátha...
-
spanyoll
addikt
GB shipping mennyi szokott lenni általában időben?
-
spanyoll
addikt
Franc essen belém, végül csak megrendeltem ezt a szart. Sokat variáltam, hogy ne az a ganzo legyen, amit linkelt valaki, de mivel zsebbe akarom és a karabinerre rárakhatnám a kulcscsomót, így végül ennél maradtam. Ha megjön majd referálok róla, hátha valaki pont ilyesmin gondolkozik.
-
spanyoll
addikt
válasz
lacko6 #109771 üzenetére
Ennyi motyó nem kell nekem rá, ezért is néztem ezt amit linkeltem, meg az valamivel kisebb is ha jól láttam. Persze a leírás alapján nem, de nagyon erősen kétlem, hogy a vastagabbnak kinéző rendes fogóméretű valami sokkal nagyobb, mint a sima karabineres kis valami. Aztán ki tudja...
bertokl köszi, lehet bepróbálom akkor, ha ennyit le lehet csípni.
-
spanyoll
addikt
Ezt próbálta már valaki? Igazából az érdekelne, hogy mennyire masszív a fogója és mennyire strapabíró? Van most egy lidl-ös, de az 250G kb, ami rettenet nehéz. Rendeltem egy ilyet is, de ennél meg félek, hogy nagyon kis fiszfasz anyagú és egy erősebb fogózásnál szétesik...
HA jó minőségű és ajánljátok, akkor van rá kupon, vagy próbáljam meg pontozni? -
spanyoll
addikt
válasz
crazygamer75 #109562 üzenetére
Okosan vele. Apósnak 2 nap használat után beszart, most várjuk a másodikat. Persze egy hiba nem jelent semmit, de na. Nekem ennyi tapasztalatom van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest