Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtollasodik a középkategória
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
Saccco #22639 üzenetére
Ha ezt a féle matekot használják, akkor valóban kijön.
Bár a nyáron volt egy meglepőbb vásárlásom is.
Apám Open Meriva-jában tönkrement a hűtő ventilátort szabályzó tekercs (Meriva betegség). Maga a ventilátor ugyan működött, de szabályozni nem lehetett. A gyári Opel alkatrészt 30k-ért lehetett volna megvásárolni, utángyártottat 19k-ért tudtak volna adni. Aztán ugyanazt az utángyártottat az Aliról 4k-ért vettem meg postával együtt. [link]
Azért mondtam apámnak, hogy tartsa a csomagtartóban a hibás gyári tekercset, hogy amennyiben a kínai gyorsan elpusztulna, akkor egy perc alatt akár az út szélén kicserélhesse. -
válasz
Saccco #22390 üzenetére
Kipróbálnám, megpróbálom hátha.
4-6 óra múlva ami lesz 2 ruha, arra párom rögtön mondta, hogy kell.
Lámpán is gondolkozok.
Persze a harmadik ruha is kéne neki, de sok lesz már.Az a baj, fogytán van a pénz a vásárlós számláról, és most hétfőig hiába utalnék.
Amúgy ha kell valakinek valami, szóljon, licitálok helyette!
Szolnok vagy posta.
Megelőlegezni nem nagyon tudom, lsd fentebb, de kisebb dolog belefér. -
zoltan6
addikt
válasz
Saccco #22318 üzenetére
én sem tudom más hogy csinálja? direkt beléptem a paypal-ra is előtte,mégis egy örökkévalóság mire 3x leokézni meg betölt meg satöbbi,fél perc 500/200-as nettel mire végigzongorázza az ember a fizetési procedúrát,pedig ki van töltve lastpassal minden,aztán a végén meg csak sorry
-
Minstrel
senior tag
-
válasz
Saccco #22087 üzenetére
Dettó, nagyon lassan vitt át paypal oldalra.
Czimby: Köszi, rosszul foglalkoztam.
Inkább majd egy nadrág a fiamnak, hátha.Más nem is nagyon lesz ami érdekel talán még a mini gitár, az tetszik.
menyhartlevi: Most már nem is kell.
Most néztem meg a videót, és tényleg. Akkor mi értelme?Czimby: Felváltva hordjuk, lehet kicsi lesz, de majd kinyúlik.
-
válasz
Saccco #21995 üzenetére
Pont tegnap raktam be megfigyelőbe.
Nem rossz, csak az a távirányító.maestro87: Nem irányít sehova, kiírja ,hogy paypal time out azonnal, és ennyi.
Pedig gyors volt.Gergosz2: Ilyen még nálam nem volt, ha 5mp-nél rányomok még azt írja nem indult el.
Pingeld már meg az oldalt. -
spidersoft
senior tag
válasz
Saccco #20699 üzenetére
Nekem egyszer úgy lett ilyenem, hogy vettem egy "HDTV USB DVB-T" márkájú AF9015A-s tévévevőt, aminek az antennamágnese magával ragadott egyet egész Kishartyánig
A kínaiakat ismerve vélhetőleg nem direkt került oda, lehet valaki azóta is várja...
Teljesen jól működik (ezüstöt kell venni, mert az nikkelezett, ellenben a feketével, ami festett), csak nekem kicsit kicsi az ujjamra... pedig a nagyobb méretűt kaptam
-
Sanki
addikt
-
kerekfej
őstag
válasz
Saccco #19236 üzenetére
Az csak egy közönséges ételszínezékkel színezett dinnye.
Ilyesmiféle trükk a szivárvány rózsa is.
Élelmiszerrel kapcsolatos dolgokat nem érdemes távol keletről.
-
havri1
félisten
válasz
Saccco #17021 üzenetére
Igen, pont ezek miatt kérdezem, mert a napokban volt valahol téma pont ez, hogy mit tartalmazhat...
Megvan amit amúgy láttam a napokban :16oz 500ml Large Squeeze Water Bottle Transparent Liquid Container
Na hát ez pont az, amit nem adnék a gyerekeknek.
Nekem a napi használatban immár fél éve van egy Tupperware kulacs, na, ez nagyon jó. Mindjárt nézem is mennyibe fáj.(#17022) Kasya: Ez az, köszi!
-
Outlander
addikt
válasz
Saccco #15354 üzenetére
Ez pedig megtanít a felelősség teljes Szülői életre.
-
bbandi
tag
válasz
Saccco #15261 üzenetére
Ellenállást szerintem készletben érdemes (resistor kit), ic-t gyakorlatilag bárhol, eddig semmi problémám nem volt (pedig olyan motorola ic-t is vettem már, amit vagy 30 éve nem gyártanak). Kondit nem vagyok benne biztos, hogy érdemes ebayről, ahhoz túl sok paramétere van, hogy kitben érdemes legyen, pár darabra meg szerintem egyszerűbb a sarki bolt. És egy gyors keresés alapján annyira nem olcsó, talán csak a kerámia.
Potméter, csatlakozó, kijelző amire igazán jó még az ebay, de a mechanikus dolgoknál van egy ~10% hibaarány. -
törölt tag
válasz
Saccco #15324 üzenetére
Ahhoz képest, hogy sokkal kényesebb és szopatósabb, mint egy műenyag makett még ráadásul szarabbul is néz ki a végeredmény. Mondjuk arra jó ez, hogy megmutassa, hogy a "fotomaratott" kiegészítők milyen szinten túl vanak árazva. Azokból két ekkora tábla vagy 8-10k környékére jönne ki alsóhangon.
Azt a fémpálcát azért ne nevezzük csőnek.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Saccco #14239 üzenetére
Minek mérje ki?
A jelenleg kapható egyik (ha nem A) legjobb töltő ez. -
Tim82
félisten
válasz
Saccco #11889 üzenetére
T-Mobilnál mintha Z3 Compact mellett szórták volna a népnek, mármint az általam említett hangszórót. Maga a cucc asszem kb. másfél-két éve van a piacon, én legalábbis 2013-as review-et olvastam róla. Talán októberben volt ez az akció, én mondjuk plakátozva láttam akkor.
-
Potzee
addikt
válasz
Saccco #11833 üzenetére
Korábban jó néhány NOOK e-book readert vásároltam egy skót sráctól.
Aztán az egyik alkalommal a hirdetésében már nem szerepelt a Magyarországra történő szállítás...Megkérdeztem Tőle, hogy miért nem szállít már Magyarországra? Elmondta, hogy pár alkalommal jelezték neki a "vásárlók", hogy nem kapták meg a terméket és ő postára adta ismét...aztán leesett neki, hogy néhány találékony szarházi, fillérbaszó magyar (vagy Magyarországon lakó valaki) megszívatta...
szégyen... -
wmati
addikt
válasz
Saccco #11734 üzenetére
Igazából nem tudom mert 7,85 hüvelykes elméletileg a tab de kinézetre valami ilyesmit keresek. Nézelődök egyenlőre mert ilyen alcor biztos nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book 3 X360 /i7-1360P/16GB/512SSD/FHD/Garancia/Amoled
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest