- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
-
-
törölt tag
válasz
Klaus Duran #20 üzenetére
megnézted hová írtál ?
-
Kellemes szabadnapokat mindenkinek. Már akinek az.
Merry -
törölt tag
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
NEM GONDOLTAD VOLNA HOGY EGYSZER EZ AKTUÁLIS LESZ
SZIA
-
thesound
addikt
Karácsonyi ákcijjóó! Vegye meg most és még karácsonyig 100x. Black Friday, Cyber Monday, Augusztusi hűsítő ajánlatok karácsonyra, szeptemberi karácsonyváró sale, októberi szaloncukor vásár csak önnek, csak most, novemberi lenemaradjon a karácsonyról...
December: Nyuszika, b@szd meg a karácsonyodat!
-
Chaser
legenda
Nemreg egyik obiban erdelodtem egy napernyorol, kapnak-e meg mqs szinben, az elado kislany azt mondta nem tudja, ok mar a karacsonyra keszulnek... ( :
Szoval mindenkinek boldog karacsonyt es boldog uj evet ! ((( : -
-
kemotox
addikt
-
bambano
titán
Kösz, neked is
-
törölt tag
miva
-
Vladi
nagyúr
Szerintem jogos a felvetés. Mostmár egyre hamarabb "készülünk" a kárcsonyra. Lásd bevásárló központok.
De legalább a zaugusztushuszat azért megvárhatnátok.
-
Eastman
addikt
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
" Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát!"
-
Norbi.
őstag
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Nekem is a MÁV jutott eszembe először a posztot látva.
-
Ahm , lemaradtam valamiről?
-
-
Csapoati
nagyúr
Az milyen kábítószer, amivel 8 hónapot előre, vagy 4 hónapot vissza lehet utazni az időben?
-
Eastman
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest