- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HELLAFLUSH #10 üzenetére
Mert ez csak az E Accessre vonatkozik, az csak Xboxon van.
-
mike1334
veterán
Késtek vele 2 hónapot...
-
AMD Power
titán
válasz
HELLAFLUSH #10 üzenetére
Nekem sincs benne.
-
Polllen
félisten
válasz
HELLAFLUSH #10 üzenetére
Pár hete gondolkodtam azon, hogy jó lenne, ha már itt is elérhető lenne...
-
HELLAFLUSH
őstag
valakinek sikerült leszednie? alap előfizizum van de nincs még benne a játék.. azt írja, hogy vegyem meg
update: ja már létom, hogy csak a perimiereseknek jár
-
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Volt valami Last Jedi Season, meg Solo Season... mindegy, nem foglalkoztam még vele, majd most!
Egyébként valszeg' én is a Story-t fogom végigtolni, aztán annyi...
-
cskamacska
addikt
És milyen DLC-re gondolsz amit kapott ez a játék?
SerialTurd
This is the result of the "live service" EA has pitched. On paper it looks great for us cause we get free content right? But how much free content? How often? BF2 is a perfect example when things don't go EA's way, they won't release much content at all. For all we know this is the content we would have received even if the game had done exceptionally well.
The_Nikon_Shooter
I’d rather pay $14.99 every quarter for 3-4 new maps, weapons and hero’s than a bunch of trash free DLC. I blame it on all the cheap fucks who dropped $500 on an Xbox, $1,000 on a TV but ask them to spend more than $70 on a video game... well that’s where the draw the line. They ruined what BF2 could have been. I was fully expecting a ton of maps, we’ve gotten literally 3 new maps including Geonosis. That’s it. Scarif alone had 3 maps and that was the worst DLC of BF1.
SwitcX: "egy könnyűre vett lövölde"
A környezet itt nagyon fontos, mert mihez képest? A Battlefield 2142-höz képest a Battlefield 3 is a CoD bevételei után rohangált, a Battlefrontot pedig már maguk a CoD népek is mélyen lenézték..
-
HELLAFLUSH
őstag
már azt hittem sose kerül bele... agyaltam is rajta, hogy megvegyem-e akcióba, de akkor így jobban járok
-
KEAN
tag
Ennyit már nekem is megér az a minimál story mode, ami van a játékban.
-
AMD Power
titán
Remélem jobb lesz egy fokkal mint az első rész...az botrány rossz volt.
-
Faja, főleg hogy a DLC-k is ingyenesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged