- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
"Azért nem hiszem, mert egy Rockboyt hogy hozol össze egy céges karakterrel?"
Szerintem ugyanarról beszélünk.
Én úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy lesz egy fő szál, amelybe a játékos karakter a kasztja által a történetben meghatározott oldalon fog tudni bekapcsolódni, és így a végkifejlet felé haladni. Valószínűleg lesz elég árnyalt ahhoz a sztori (illetve a kasztok integrációja a történetbe elég jól lesz megoldva ahhoz, hogy...), hogy senki ne érezhesse úgy, hogy a morális kérdéseket előre eldöntötték helyettünk (utolsó Deus Ex óriási hibája volt, hogy az Interpolos szerep miatt nem lehetett normálisan akciójátékként játszani), illetve a választott kaszt ne predesztinálja a karakterünk jellemét, a sztoritól függetlenül.Én csak '96-ban kezdtem mesélni, de akkoriban már leginkább a Shadowrun-t nyomtuk.
-
Fitzgerald
veterán
Jah, a Witcher-ben egy előre megrajzolt fix főhősre van szabva gyakorlatilag minden.
A sztori ettől függetlenül lehet ugyanaz az összes karakter számára, csak a gameplay-t kell majd a különféle kasztokhoz igazítani (én is valami olyasmire gondolok, hogy valamilyen csapat alapú megoldást találtak ki, és dinamikusan halad előre a történet kaszttól függetlenül).
A Netrunner játékmenetre kíváncsi vagyok nagyon.
Fúúú, most így tökre nem is emlékszem már az első Cyberpunk karakteremre, közel 30 éve volt. Asszem Solo volt. -
elithun
őstag
Tényleg azt már el is felejtettem a CDPR egyúttal milyen jól kezeli a morális kérdéseket, és, hogy mindig döntenünk kell két vegyes opció közül. Gondolom a kiberpszihózis és még egyéb cyber világgal járó kérdéskör körül lesz járva a sztori kapcsán.
Ha meg a karakter kreálás befolyásolja a játék sztoriját is, az elég durva újrajátszhatósági faktor.(#36) duvi
Nagyon köszi, rövid leírás alapján elég érdekesnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest