- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
cyberkind #125 üzenetére
Half-Life 3 ugye megvan? HL2 után az is “nyílt titok”volt, hogy készül, aztán mégsem. 2020-ra biztos meg fog jelenni a konzol és jelenlegi generációra (is - én még mindig szkeptikus vagyok abban, hogy 2020-ra már nextgen konzolok jönnek). Azért, mert ez jelenleg egy 100 milliós felhasználóbázis (és lesz az 150-es 2020-ra), amire vétek lenne nem kiadni egy tripla A kategóriájú zászlóshajót.
Daggerfall annyira sikeres nem volt és a Morrowind is inkább kult-klasszikus, mintsem átütő siker, mint amit az Oblivionnal értek el. Maga a gaming industry se volt akkora 1995 és 2001 között, hogy szó szerint milliókat lehetett volna megmozgatni egy teaserrel, sőt, felület se volt hozzá.
Ez a teaser úgy kellett a Bethesdának és a rajongóknak, mint egy falat kenyér. Nekem, mint 3000 órás szériabeli eltöltött idő utáni rajongónak a lelki békém építette újra, amit két perccel előbb a Starfield teaserrel romboltak le. Teljes mellszélességgel üzenet a rajongóknak, hogy “nyugi, teljes gőzzel rá fogunk kapcsolni a témára”.
De ha már trollkodásnál tartunk:
Naughty Dog nem troll, hogy három évvel előre mutatja be a The Last of Us Part II-t? Kojima nem troll, hogy 3-4 évvel előre ellövi, hogy lesz egy új játéka majd valamikor? CDPR nem troll, hogy még a Witcher 3 előtt bejelenti, hogy készíti a Cyberpunkot? -
Interceptor
addikt
válasz
cyberkind #114 üzenetére
De nézd már meg milyen játékok jönnek grafikában konzolokra, oké nagy részük nem open world, de lehetne rá úgy optimalizálni, hogy üsse simán a Fallout 4-et, főleg egy új engine-nel ami hatékonyabban kihasználja a hardvert. Nem gondolom, hogy feltétlen ki kell várniuk az új gent, ami eléggé kétséges mikor jön ki.
-
Interceptor
addikt
válasz
cyberkind #98 üzenetére
TE most komolyan el is hiszed amit mondasz?
Nem azért mutattak belőle valamit, hogy trollkodjanak hanem, hogy lelket öntsenek a rajongókba, hogy igen tényleg készül. Viszont nem akartak belőle túl sokat mutatni mert úgy tervezik, hogy megjelenés előtt maximum egy évvel mutatják be rendesen, ahogy eredetileg is akarták. Ez inkább jófejség volt részükről, bár a saját érdekük is.
-
Šolaire
veterán
-
laceszgamer
addikt
válasz
cyberkind #45 üzenetére
Van egy megérzésem, hogy valahogy biztosan terelni fogják az embereket az online rész felé. Csak ott megszerezhető tárgyak, csak ott teljesíthető küldetések stb stb.
Komolyan, szerintem jobb jártunk volna, ha készítettek volna egy MMO-t kb mint ahogy a TESO megy a TES szériához, és mellé vagy utána egy rendes Fallout 5-öt.
-
keIdor
titán
válasz
cyberkind #38 üzenetére
Igen az gáz... de nekem a Fallout 4 már eleve süllyedő tendencia volt a korábbi részekhez képest. Bár az NV-t nem ők csinálták, de a 3-at igen.
Építkezés, párbeszéd lehetőségek, történet, mind negatívum volt. Bethesdától csak egy jó TES 6-ot kérek, más annyira nem fontos. Fallout-ot én a 4-el elengedtem.
-
keIdor
titán
válasz
cyberkind #35 üzenetére
Ez azért soha nem fog megtörténni, a Sony exkluzívok népszerűsége a garancia arra, hogy igen is rengeteg ember szereti a Single Player-t a mai napig, és nagyon is van rá igény. TES6-nak is sokan örülnek világszerte, Cyberpunk-nak szintén.
Az EA, Activision, pont a két leginkább pénzéhes cég másképp látja, mert az onlineból sokkal több pénzt ki tudnak húzni, de ez szerencsére még önmagában kevés. Sajnos a Microsoft is ebbe az irányba halad, szolgáltatásokban és online tartalomban látják az Xbox jövőjét, de a fentiek miatt ezen ne aggódj.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest