- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Mister_X #126 üzenetére
Az készült is szépen egy darabig, csak ott közbejött a Steam nevezetű cucc, ami megmutatta, hogy minek invesztáljanak olyan bizonytalan dologba mint a játékfejlesztés ha ebből sokkal több megvan könnyebben és gyorsabban (azóta már van láda meg a tököm tudja mik), és ugye az epizódokra feldarabolt téma se tett jót a dolgoknak, én speciel az ep 1 után azon gondolkoztam, hogy vajon van ennek így értelme, vagy befejezik-e, és eddig úgy néz ki, hogy nem, de ott van még a halvány remény.
20-ban nem jön új konzol, ha csak a M$ be nem előz, csak 21-ben, ott is csak tavasz után esedékes, volt erről minden nyelvű cikk.
A Cyberpunk-os témán kívül a Sony a troll, de főleg a DS-nél, ott simán benne van, hogy csak az 5-re jön de már most erőltetik, persze egy exkluzívot máshogy kell reklámozni mint egy multiplatformot, ami még be is van járatva nem kicsit, Cyberpunk szintén, bár ez tényleg nagy hülyeség volt.
Itt nem arra akartam kitérni, hogy siker volt vagy nem, hanem arra, hogy akkoriban egy új számozott részre 6 évig kellett várni, majd 4-et a következőre és utána meg 5-öt, szóval idő kell a fejlesztésre, pláne, hogy már a mostani konzolokkal is az egekben van a fejlesztés ára meg munkaideje, a DLC-ket nem is mondom, persze ha csak kivágják a játékból akkor mindegy.
(#127) Interceptor
Aki rajongó annak szerintem nem kell megerősítés, a HL is ilyen, csak az már nagyon csoda kategória. -
Interceptor
addikt
Azért kezdtem el moddolni, mert az alapjátékban hamar el lehetett érni a godmódot. Nem nagyon volt jelentősége a szakosodásnak, egy bizonyos szinten már egyszerre lehettél szinte minden, ez így nem igazi rpg. Requiemmel megint értelmet nyert a szakosodás átalakították a skill fákat ahogy kell, a harcrendszert a sérülést/sebzést is jelentősen átszabták. Bár az egyszerű alap koncepció maradt, könnyű agilis lopakodós hero, mágus vagy nagy erejű páncélos harcos, nagyjából itt véget ér a történet, de az az alap játék szándékos korlátai miatt van. Mondjuk requiemmel legalább még szétbontották a mágus osztályokat is nem lehetsz egyszerre minden ág tudója, nincs értelme több ágat elindítani 1 maximum 2 és mellé még maximum 1-2 profession ágat érdemes, különben nagyon szétszórod a pontokat és nem leszel elég hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest