Új hozzászólás Aktív témák
-
A sztorival még nem lett volna olyan nagy bajom, ha nem eröltetik annyira. (khm Horizon)
A jogosítvány rendszerről nem is beszélve. Attól legtöbbször én is a monitoromat ütöttem volna.
Meg a fizikája nem vol olyan jó, mint az egynek, nagyon nem. Főleg a driftelés volt nevetséges. -
Daffchy
őstag
Fura, hogy egyikőtök sem említi a motorokat...
Csak ellenfél lesz vajon mint a repülő?
-
Televan74
nagyúr
Annyira nem villanyoz fel Anglia, Japán jobb lett volna. Részemről azt hiszem kimarad a játék.
-
gergobox
tag
A 3-al az egyedüli gondom a Map volt, a sivatagos rész elég unalmas volt és nem volt túl nagy sem a térkép. Reméljük elég nagy lesz a Map és több európai (francia-olasz) autó lesz benne és akkor sikerül megint a legjobb autós játékot megcsinálni. A trailer alapján nagyon várós
-
Raymond
titán
Na ez nagyon jol nez ki. Ez johet majd PC-n
-
Na ezen azért kapaszkodtam, nagyon odaver.
-
Tetszik.
Remélem ebben már több európai és brit autó lesz.
Meg jó lenne, ha pl az ultimate kiadás birtokosainak nem kéne sok pénzért megvenniük a DLC-ket. -
szami777
addikt
Azonnali vétel lesz, de....
a franc essen bele a bal oldali közlekedésbe megint.
-
marcarc
senior tag
Na akkor a horizon 5 re lehet tippelni hogy hol vezetnek meg a baloldalon - Forza Horizon 5 THAILAND vagy az lesz akkor JAPAN. Furán hangzik de engem idegesit, hogy a bal oldalon kell közlekedni.
-
ASTON117
tag
Ha nem lesz benne lootbox akkor tuti vétel.
-
keIdor
titán
válasz
laceszgamer #9 üzenetére
Nekem még mindig a második rész helyszíne tetszett legjobban, Nyugat-Olasz és a Francia Riviéra még szebb, de örülök Angliának.
Maradjon nyugaton a széria.
-
.LnB
titán
#NoJapanNoParty
-
XuChi
addikt
Instant GET
-
joey04
titán
Nagyon jó! Én sokkal jobban örülök, hogy nem Japán lett végül. Bár az sem lett volna rossz. Egyből benne lesz a game pass-ben, a bemutató meg meggyőzött. Várom nagyon.
-
muxi-muxi
senior tag
Jó ötletnek tartom, csak ne essen benne örökké. A vidéki Anglia egyébként elképesztően szép hely (napsütésben persze), a britek pedig igazi benzinagyak, indokolt a helyszínválasztás. Azért a havazást kissé túlzásnak tartom
VÁROM NAGYON.
-
EczkE
veterán
Mindenki hogy varta hogy Japan lesz erre a kodos albionban kell vezetni.
-
csab991
senior tag
Kifejezetten örülök a helyszínnek, kellett már az új atmoszféra a napsütötte Ausztrália után. Remélem azért annyiszor nagyobb térképet is kapunk, mint ahányszor elhangzott a dynamic seasons.
-
rdt89
addikt
Nem csalódtam, kicsit se, sőt felállva néztem és a végén tapsoltam! Ilyen egy remek játék, pre-order Ultimate kiadás amint elérhető meg is veszem!
-
myckie2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest