- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én a StarVRT várom tűkön ülve. Állítólag az Acer promózta a NewYork-i rendezvényén, legalábbis Pisti (TheVR) említette, de még nem jött ki a hozzá tartozó tech videó, ha lesz egyáltalán. Jó lenne, ha E3-on villantanának valamit, ha már azt tudni, hogy az IMAX bevásárolt belőle rendesen...
-
KaitouP
nagyúr
Square legyen tökös és mutasson valamire való FFVII gameplay-t. (Meg egy episode 1 megjelenési dátumot.)
-
Prosector
addikt
Ó, ha a Beth mondana vmit a TES6-tal kapcsolatban...mondjuk azt, h 18.11.11-en jon...addig meg sem halnék...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a hír:
PC Gaming Show - június 12. 19:00
-
Bad Pritt
félisten
Baromira nem követtem amúgy a dolgokat az elmúlt években amúgy (ipar hanyatlása, #régenmindenjobbvót alapon), de most érdekelne, hátha értelmes lesz a SW BFII, CoD WWII, Destiny 2 panel (ha lesz).
Meg talán lesz egy kis TLoU 2 is, a Pókember is érdekelne, meg talán talán reménykedem benne, hogy végre bejelentik, milyen játékon dolgozhat a Rocksteady meg a Ghost Story Games (ex-Irrational). -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Úgy, hogy az Electronic Arts júni 10.-12. között tart egy EA Play nevű rendezvényt a Hollywood Palladium, aféle pre-E3-nak.
Ezt pedig a két másik "nagy" (M$ és Sony) is követi, 11-én az M$ tart egy bejelentő-rendezvényt, aztán 12-én a Sony. A Bethesda és az Ubi már csak ráadás... -
oriic
HÁZIGAZDA
EA Play E3 elott lesz technikailag, de ide irtam azt is, hogy ne hianyozzon senkinek. Tobbi a szokasos, sajto konferenciak mindig korabban vannak.
Maga az E3 nem elsosorban a konferenciakrol szol, azok csak felvezetesek. Nyilvan minket persze azok erdekelnek a legjobban a bejelentesek miatt.
-
Bad Pritt
félisten
Ha maga az E3 júni 13-15 között van, akkor hogy lehetnek az előadások előtte 3 nappal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest