- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Topiknekro rulez.
Úgy tűnik, hogy tényleg jön. katt
-
Z10N
veterán
Maig nem ertem miert nem Doom4 lett, az elkszalas ellenere. Pedig itt is Doom4^H van (Hell?).
-
Bad Pritt
félisten
-
Bird
addikt
A cikkben a "természetsen" sajtóhiba még javításra vár....
-
Bad Pritt
félisten
Instant Gamingről vettem, megbízható, gyors oldal, The New Order már beesett 6 euró alá (azért is vettem meg, ez volt a lélektani határ), The Old Blood még 7-8 körül van. Nekem ezt a ~4000 pénzt bőven megérte a kettő együtt, főleg mert az első tényleg hosszú lett plusz párszor újra lehet vinni (más útvonalak, minimálisan változó sztori, gyűjthető cuccok, remek játékmenet). Nekem a kettő együtt olyan 22-23 óra volt és sokmindent nem gyűjtöttem össze, pedig itt tényleg érdekesek az írások, jó volt olvasgatni főleg a The New Order alternatív valóságáról.
-
pomorski
őstag
Hú de jó, nekem az első két (értsd: utolsó két) Wolfenstein nagyon tetszett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem az.
-
Bird
addikt
Photoshop....
-
Bad Pritt
félisten
Jöhet, most, hogy mindenki doomol megvettem a két új Wolfi-t, hatalmas játékok lettek, csak ugye a textúrák problémája ne lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest