- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
és MEGY! nem árt az ffdShow-ban engedélyezni az Mpeg2 feldolgozást!!!!
csak már reflexből csak a h264 -et és a HEVC-t nézem meg...
Aki bírja és szereti a Fluid Motiont , frame interpolációt, az feltétlenül próbálja ki!!!! KIRÁLYSÁG!... folyik mint a víz... a HD adások csodálatosak így... azért aki a 23.97 FPS stutteres BD-k villogó mozi feelingjének a rabja, az vigyázzon, nehogy behányjon...
-
gorbep
senior tag
Amire nekem kell, arra tökéletes.... "free", jogtiszta és pici... végre rájöttem hogy kell rendezni a csatornákat... scan sorban kijelöl és a CTRL+fel/Le nyilakkal lehet őket bárhová mozgatni a listában, a "E" setup -ban meg még rendezgetni szelektálni is lehet őket.... amíg konfigurálgattam többször is befagyott... de most hogy már csak nézem, csatornákat váltok, atom stabil... 2% alatt eszik CPU-t... nincs okom váltani,, és most már az Always On Top is megy...
Amúgy filmeket MPC-HC-n nézek, az alá meg nem kézenfekvő Tunert beintegrálni... Biztos vannak sokkal jobbak is, de nincs kedvem az 5e-es tunerhez 6e-ért venni SW-t... még megpróbálkozok az ffdShow beindításával (a setup-ban mintha láttam volna ilyen menüpontot), ha ott feléled az avisynth-es 60 fps interpolációm, akkor meg WIN!
Ha az is megy, akkor ez a CVB-C tuner 5e-ért ajándék!
Szerk: "Can not connect video decoder Filter!" ....
HA valaki rájött már ezt hogy lehet, az nagy segítség lenne...
-
gorbep
senior tag
a DVBC-TVR tud valahogy Always On Top lenni? Háttér TV-zéshez használom webböngészés és munka közben.... és nagyon bosszant, hogy nem tudom egy kis ablakban a jobb felső sarokba fixen legfelülre tenni... a TotalMediaTheater-nek ez nem volt gond... csak az a tunerem nem tudott C-t...
Előre is köszönöm a segítséget... _I\o_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest