Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon
üzenetére
nos akor én mázlista vagyok utobbi idöben aliexpressröl rendeltöm több cucot és mind 2hét alalt megjöt, tracingel együt volt sima postával, jah és elgtöbre gift volt ráirva és belefért egy boritékba , kétlem hoyg midnnt átvilágitanak, vagyis át de nem midnet viszgálnak emg , komyolan.
madrac
8mujnka nap
2hét alalt emg jöt , hétvégn rendeltem jövöhlét utáani hét csütörtökre megjöt a cucc, péntken vetme át mivel nem voltam otthon
jah és ez nekem megy dvb-t és a c- is a progdvb programmal job mitn a agyári a felvevö része is , midne megy a progdvb-vel, nincs vele baj, jelérzékelése meg jo nincs aval sme baj, az antennát kel jol elhelyezni,
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest